• LIFE&STYLE

    Τόλης Βοσκόπουλος: Η αφιέρωση και τα δάκρυα της 17χρονης κόρης του (video)

    • NewsRoom
    βοσκοπουλος

    O Τόλης Βοσκόπουλος με την κόρη του Μαρία Βοσκόπουλου σε παλαιότερη φωτογραφία


    Με βαθιά συγκίνηση παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι θεατές της παράστασης «Μαριχουάνα Στοπ» τον Τόλη Βοσκόπουλο να αφιερώνει από τη σκηνή ένα ξεχωριστό τραγούδι στην 17χρονη κόρη του, Μαρία, που βρισκόταν στο κοινό. Ο Γιώργος Τσαλίκης, μάλιστα, κατέγραψε τη στιγμή με το κινητό του και μοιράστηκε το βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

    Ο σπουδαίος ερμηνευτής εκτέλεσε εκτός προγράμματος το κομμάτι «Λουλουδάκι μου» και το αφιέρωσε στην κόρη του, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

    Φανερά συγκινημένος, ο Γιώργος Τσαλίκης συνόδευσε το βίντεο με την λεζάντα:

    «Σήμερα είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος: “Λουλουδάκι μου”, που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία, γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δύο. Μοιράζομαι μαζί σας αυτή την ανθρώπινη, υπέροχη στιγμή, γεμάτη αγάπη, που είχαμε την τύχη να είμαστε παρόντες. Γιατί μόνο αυτή μετράει στη ζωή μας. Η αγάπη».

    Δείτε το βίντεο:

    View this post on Instagram

    Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό .. Η αφιέρωση του Τολη Βοσκόπουλου στην κορούλα του , με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου » που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε , έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο … Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο .. Μοιράζομαι μαζί σας αυτή την ανθρώπινη , υπέροχη στιγμή γεμάτη αγάπη που είχαμε την τύχη να είμαστε παρόντες … Γιατί μόνο αυτή μετράει στη ζωη μας …♥️ Η αγάπη …

    A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χώρισαν μετά από 15 χρόνια γάμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 500.000 δολαρίων χριστουγεννιάτικο πάρτι-υπερπαραγωγή των Καρντάσιαν-Τζένερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο κινηματογραφικός γάμος της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth μέσα από εικόνες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ