• LIFE&STYLE

    Tips και τρικ για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!

    • NewsRoom


    Οι περισσότερες γυναίκες βρισκόμαστε σε συναγερμό για το κεφάλαιο κυτταρίτιδα, ειδικά το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλες… ακόμη και οι πιο αδύνατες, κάτι… έχουν. Η αντιμετώπιση της αποτελεί δημοφιλές θέμα, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πολλοί μύθοι ή καλύτερα, κυκλοφορούν μισές αλήθειες. Ας ξεμπλέξουμε τα πράγματα λοιπόν…

    Μισές αλήθειες:

    • Μια από αυτές αφορά στην την καφεΐνη. Σε μερικές περιπτώσεις είναι επιθυμητή η κατανάλωση του καφέ και σε άλλες δεν είναι. Εάν για παράδειγμα κάποιος είναι αφυδατωμένος και δεν πίνει πολύ νερό δεν εξυπηρετεί. Εάν όμως καταναλώνει αρκετά υγρά τότε βοηθά στον καθαρισμό του οργανισμού. Έξαλλου πολλές κρέμες έχουν την καφεΐνη σαν κύριο συστατικό για να πετύχουν άμεσα αποτελέσματα. Δεν αποτελούν όμως από μόνες τους ουσιαστική λύση στο πρόβλημα, αλλά είναι άλλο ένα λιθαράκι που βοηθά στο σύνολο.
    • Η σωματική άσκηση και κυρίως η αεροβική γυμναστική, για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας είναι μια από της λύσεις, που εάν όμως δεν συνοδευτεί με την κατάλληλη διατροφή δεν θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Όταν την συνδυάσουμε με γεύματα χαμηλά σε λιπαρά και υδατάνθρακες ποιοτικούς όπως το ρύζι, προϊόντα ολικής αλέσεως, πατάτες βραστές και πρωτεΐνες όπως ψάρια, αυγά και άπαχο κρέας θα δούμε απίθανα αποτελέσματα.
    • Το πιο μεγάλο μυστικό είναι η ποιότητα του υδατάνθρακα να μην είναι άμεση. Άμεσοι υδατάνθρακες βρίσκονται στο λευκό ψωμί, τα γλυκά, τους συσκευασμένους χυμούς με πρόσθετη ζάχαρη και το αλκοόλ που μετατρέπεται σε ζάχαρη από τον οργανισμό.
    • Το μασάζ επίσης βοηθάει διότι προκαλεί υπεραιμία στα πάσχοντα σημεία και συμβάλλει στην απομάκρυνση του λίπους τοπικά αλλά και στιγμιαία . Στη συνέχεια όμως για να μην πάει το αποτέλεσμα χαμένο θα πρέπει να πίνουμε άφθονο νερό , καφέ χωρίς ζάχαρη και να μείνουμε μακριά από γλυκά.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κάντε σπίτι σας 5 super ασκήσεις για τους γλουτούς!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα «slides» για άνετες καλοκαιρινές βόλτες!



    ΣΧΟΛΙΑ