• LIFE&STYLE

    Τι να κάνετε αν ο σύντροφός σας “δεν μπόρεσε”…

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Αν και πιο συνηθισμένο στις νέες σχέσεις, κάθε ζευγάρι μπορεί να βιώσει αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ιδού ποια πρέπει να είναι η αντίδρασή σας για να εκμηδενίσετε τις πιθανότητες να ξανασυμβεί.

    1. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Τέτοιου είδους «ατυχήματα» μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες (κούραση, άγχος, αλκοόλ) και το να βιαστείτε να πιθανολογήσετε τι το προκάλεσε μόνο σε αδιέξοδο μπορεί να σας οδηγήσει.

    2. Μην αισθανθείτε υπεύθυνη. Κάποιες γυναίκες σπεύδουν να κατηγορήσουν τον εαυτό τους για ό,τι αρνητικό μπορεί να συμβεί. Το αυτομαστίγωμα το μόνο που καταφέρνει να κάνει είναι να πλήξει την αυτοπεποίθηση και συνεπώς τη σεξουαλικότητά σας.

    3. Μην αγχώνεστε. Σταματήστε να κάνετε καταστροφικά σενάρια ότι από εδώ και στο εξής η σεξουαλική σας ζωή θα είναι έτσι. Καλλιεργείστε την τέχνη της κατανόησης και της αποδοχής και μάθετε να παίρνετε τα πράγματα όπως είναι.

    4. Κάντε μία ήρεμη αλλά ουσιώδη συζήτηση με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι μπορεί να τον ενοχλεί ή να τον στρεσάρει. Προσοχή όμως μην τον αγχώσετε. Κάντε τη συζήτηση… υπόγεια σε συνδυασμό με ερωτικά παιχνίδια, ώστε να ηρεμήσει.

    5. Ηρεμήστε τον. Δώστε του να καταλάβει ότι θεωρείτε αυτό που έγινε ως κάτι εντελώς φυσιολογικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα καταλάβετε έναν «επικίνδυνο» άντρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε φράσεις που λατρεύουν οι άντρες να ακούν από μια γυναίκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρευνα: Δυσαρεστημένοι με το μέγεθος του πέους τους 8 στους 10



    ΣΧΟΛΙΑ