• LIFE&STYLE

    Τι λέει ένας άντρας όταν δεν σε θέλει

    • NewsRoom


    Βγαίνεις με έναν άντρα και κάτι νιώθεις πως δεν πάει καλά… Πολύ καιρό ή λίγο δεν έχει και πολύ σημασία, το θέμα είναι να καταλάβεις πότε πρέπει να φύγεις. Γιατί ένας άντρας ποτέ δεν θα στο πει ευθέως. Θα σου πει διάφορα κι εσύ πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πάει άλλο, δεν σε θέλει. Και μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν είναι σε φάση, δεν φταις εσύ, μπορεί να είναι κολλημένος με την πρώην του ή απλώς να μην έχετε την χημεία που θα περίμενε. Ό,τι κι αν συμβαίνει δες τι λέει ένας άντρας όταν δε σε θέλει, για να ξέρεις και να μη χάσεις πολύτιμο χρόνο μαζί του.

    1. Έχω πρόβλημα με τη δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο

    Σε μια τέτοια εποχή όλοι έχουν πρόβλημα με τη δουλειά τους. Ακόμη και ο πιο πετυχημένος και πλούσιος επιχειρηματίας. Η οικονομική κρίση τους “χτυπάει” όλους. Άρα τι μας λέει αυτός; Απλώς ότι δεν σε θέλει τόσο πολύ, ώστε να αφιερώσει σε σένα τη μία ή δυο ώρες της μέρας για να χαλαρώσει. Γιατί, κακά τα ψέματα, ο ερωτευμένος άντρας, όσα προβλήματα κι αν έχει στη δουλειά, δεν αφήνει μια γυναίκα που κάνει την καρδιά του να “πετάει”.

    2. Μ΄αρέσεις πάρα πολύ, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω αυτό που σου αξίζει

    Και που ξέρεις εσύ κύριέ μου τι μου αξίζει; Τι θέλω… Απλώς ξέρεις πως σε κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, της αξίζει ένας άντρας που είναι εκεί γι αυτήν. Που δεν… παίζει δεξιά κι αριστερά, που θέλει να της τηλεφωνεί, να είναι κοντά της, να μοιράζονται στιγμές. Άρα αφού δεν μπορεί να σου δώσει αυτά που σου αξίζουν… μάλλον δεν μπορεί να σου δώσει και τίποτα.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σχέσεις: 10 μυστικά για να συγκατοικείτε αρμονικά μαζί του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας το παίζει «δύσκολος»; Τι θα κάνετε

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 18 μυστικά: Πώς θα κάνετε τη σχέση σας να διαρκέσει



    ΣΧΟΛΙΑ