• LIFE&STYLE

    Τι αποκαλύπτουν τα όνειρα που βλέπουμε για τη σχέση μας

    • NewsRoom
    σχέση


    Τα όνειρά μας είναι η μεταμφιεσμένη εκπλήρωση μιας καταπιεσμένης ή απωθημένης επιθυμίας μας, έλεγε κάποτε ο Φρόιντ. Τι γίνεται όμως αν δούμε στον ύπνο μας ότι απατάμε τον σύντροφό μας; Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

    Η Cindy Nodland, PhD, θεραπεύτρια ονείρων από το Ντένβερ αποκωδικοποιεί τέσσερα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα που περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις υποστηρίζοντας ότι υπάρχει εξήγηση για όλα αυτά τα περίεργα που βλέπουμε στον ύπνο μας και ότι, αν καταλάβουμε τι σημαίνουν, μπορούμε να κάνουμε τη σχέση μας πιο υγιή. «Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις ή να καταλάβεις, θα το ονειρευτείς», προσθέτει.

    Σύμφωνα με τη θεραπεύτρια μάλιστα είναι πολύ σημαντικό να καταγράφουμε τα συναισθήματά μας μόλις ξυπνάμε από ένα έντονο όνειρο με πρωταγωνιστές εμάς και τον σύντροφό μας, γιατί έτσι θα οδηγηθούμε σε συμπεράσματα.

    σχέση

    • Αν δείτε ότι τον απατάτε

    «Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο σύζυγος ή ο φίλος σας δεν ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες σας», λέει η Nodland. «Μια άλλη ερωτική σχέση στο όνειρο μπορεί να υποδεικνύει επιθυμία για περισσότερο πάθος στην σχέση» προσθέτει.

    • Αν δείτε ότι τρώτε μαζί

    «Αν δείτε ότι τρώτε μαζί είναι πολύ καλό όνειρο». Μπορεί να αντιπροσωπεύει την σεξουαλική σχέση, αφού το φαγητό είναι κάτι που μας θρέφει και μας ωφελεί. Αν όμως δείτε ότι τρώτε επανειλημμένα έξω, τότε μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν η κατάσταση στην κρεβατοκάμαρα είναι κάπως «μπαγιάτικη» εξηγεί.

    Διαβάστε τη συνέχεια των ονείρων στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάνει καλό στη σχέση το σεξ από το πρώτο ραντεβού;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους, μάθαμε τι μαγνητίζει τους άντρες σε μια γυναίκα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 18 μυστικά: Πώς θα κάνετε τη σχέση σας να διαρκέσει



    ΣΧΟΛΙΑ