• LIFE&STYLE

    Τι αλλάζουμε στο μακιγιάζ μας από τον χειμώνα στην άνοιξη;

    • NewsRoom
    βάψιμο


    Όπως όταν αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουμε και τα ρούχα που φοράμε κάτι ανάλογο πρέπει να κάνουμε και με το μακιγιάζ μας. Γιατί τον χειμώνα χρησιμοποιούμε προϊόντα που έχει ανάγκη το δέρμα μας, εξαιτίας του κρύου καθώς και χρώματα ιδανικά για τις μουντές ημέρες. Η άνοιξη θέλει άλλο μακιγιάζ και περιποίηση προσώπου. Για να δούμε λοιπόν πως θα κάνουμε τη μετάβαση στο μακιγιάζ μας, από τον χειμώνα στην άνοιξη με 5 τρόπους.

    1. Κρύψτε τα πολύ σκούρα κραγιόν σας

    Το αγαπημένο μας κραγιόν για τον χειμώνα είχε το χρώμα του κόκκινου κρασιού Βουργουνδίας, του βύσσινου και του βατόμουρου. Τώρα όμως, τα χρώματα αυτά πρέπει να τα κρύψουμε στο ψηλό ντουλάπι για να τα βρούμε- ίσως- ξανά τον επόμενο χειμώνα και τώρα στο νεσεσέρ μας να τ΄αντικαταστήσουμε με πιο φωτεινά κι ανοιχτά χρώματα. Το πορτοκαλί και φούξια κραγιόν είναι η τελευταία λέξη της μόδας. Τι λέτε, το δοκιμάζουμε;

    βάψιμο

    2. Βάλτε ξανά lip gloss 

    Tα σκούρα κραγιόν ανήκουν στον χειμώνα, το ίδιο και οι ματ υφές. Η άνοιξη θέλει δροσιά, λάμψη κι ελαφρύτερες υφές. Έτσι ένα διάφανο ή κοραλί Lip gloss είναι ο,τι πρέπει γι αυτή την εποχή. Επίσης μπορείτε να περάσετε πάνω στα χείλη σας, αφού έχετε βάλει ένα ανοιχτόχρωμο φούξια κραγιόν, δυο πινελιές από διάφανο gloss.

    βάψιμο

    3. Αλλάξτε το μέικ απ σας 

    Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός το δέρμα μας δεν αντέχει βαριά και σκληρά μέικ απ και πούδρες. Κι επίσης το χρώμα μας με τον ήλιο, ειδικά εδώ στην Ελλάδα, σιγά σιγά αποκτά έναν πιο σκούρο τόνο. Αντικαταστήστε λοιπόν το χειμερινό σας μέικ απ με μια ενυδατική κι αντιηλιακή κρέμα με χρώμα, βάλτε πούδρα διάφανη σε σκόνη και προτιμήστε ένα μπρόνζερ για τα μάγουλά σας αντί για το ροζ σας ρουζ! Όσο πιο φυσική δείχνετε, τόσο πιο ελκυστική θα είστε!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκκεντρικά και όμορφα μακιγιάζ για τις Απόκριες!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες sexy αφίξεις: Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια για άνοιξη και καλοκαίρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μόδα: Τα πιο δυνατά trends στο ντύσιμο, για την άνοιξη 2018



    ΣΧΟΛΙΑ