• LIFE&STYLE

    Θύμα χάκερ η Κορινθίου – Πώς «καθάρισε» ο Αϊβάζης

    • NewsRoom
    κορινθίου-αϊβάζης


    Μπλεξίματα με χάκερ που ζητούσε να της αποσπάσει χρήματα είχε πριν λίγο καιρό η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή Ελένη, άγνωστος είχε χακάρει τα μέιλ της και είχε κλέψει τους κωδικούς για τα social media, με αποτέλεσμα η ίδια να μην μπορούσε να μπει στους λογαριασμούς της.

    Μέσα στην ατυχία της όμως, στάθηκε τυχερή, καθώς με τη βοήθεια του άντρα της, Γιάννη Αϊβάζη βρήκαν τον χάκερ και τον μετέπεισαν από την αρχική του πρόθεση να τους «αρπάξει» χρήματα.

    Οι διαδικτυακοί φίλοι της ηθοποιού υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, το πρωί της Κυριακής, βλέποντας δύο «περίεργα» instagram stories. Ωστόσο, η ηθοποιός πληροφορήθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά από την ηθοποιό Κατερίνα Τσάβαλου.

    «Με πήρε τηλέφωνο η Κατερίνα η Τσάβαλου και μου είπε “Μαρία , σου έχουν χακάρει τον λογαριασμό”. Μπήκα και είδα μηνύματα στα δύο e-mails μου, Facebook, Snapachat, Twitter, Instagram, όλα»,είπε χαρακτηριστικά η Κορινθίου.

    Τελικά, έπειτα από συνάντηση που κανονίστηκε, ο χάκερ αφού συνομίλησε με τον Αϊβάζη, έδωσε πίσω τους κωδικούς και το θέμα έληξε εκεί.

    «Μία ημέρα μ’ αυτό ασχολιόμασταν… Τον βρήκε ο Γιάννης (σ.σ Αϊβάζης), ευτυχώς δηλαδή, γιατί εγώ ήμουν στο θέατρο. Δεν ήθελε να με γνωρίσει από κοντά, ζήταγε λεφτά. Τον έπιασε ο Γιάννης στο φιλότιμο και το μπούρου-μπούρου και μας τα έδωσε πίσω. Ήμουν και τυχερή δηλαδή!», πρόσθεσε.

    Δείτε τι είπε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η 2χρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει ταλέντο στο τένις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Απόψε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφτασε η ώρα της αδειοδότησης και των ραδιοφωνικών σταθμών-Τι προβλέπει η δημοπρασία



    ΣΧΟΛΙΑ