• LIFE&STYLE

    Tέλος πια τα… “παιχνίδια” για το Tinder. Tι συμβαίνει και όλοι αγχώνονται με το διαδικτυακό τόπο γνωριμιών;


    Το Tinder δεν είναι πια παιχνίδι κυρίες και κύριοι… Στο τελευταίο update της εφαρμογής του, το δημοφιλές site γνωριμιών, άλλαξε την πιο χαρακτηριστική του φράση. Αντί να ενθαρρύνει τους χρήστες που βρίσκουν ταίρι είτε να στείλουν μήνυμα στον υποψήφιο σύντροφο είτε να πατήσουν το “Keep playing”, τώρα το Tinder τους προτρέπει να συνεχίσουν την αναζήτηση με το κουμπί “Keep swiping”!

    tinderrrr

    Επίσης έβγαλε εντελώς την επιλογή “Tell your friends” από το τέλος της κεντρικής οθόνης “It’s a match”.

    Η επιλογή “Keep playing” ήταν εμβληματική για τον τρόπο που το Tinder μετέτρεπε σε παιχνίδι την αναζήτηση συντρόφου.

    Το να ξεκινήσει κάποιος με αυτή την εφαρμογή είναι εύκολο, από τη στιγμή που το Tinder παίρνει τις εικόνες και τα στοιχεία του χρήστη από το προφίλ του στο Facebook. Ο χρήστης διαλέγει κάποιον που του κινεί το ενδιαφέρον με την επιλογή “swiping right” στο προφίλ του – αυτό βασίζεται περισσότερο σε στιγμιαία κρίση με βάση την εικόνα που βλέπει παρά με όσα γράφει ο υποψήφιος σύντροφος στο δικό του προφίλ.

    Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, όντως μοιάζει με παιχνίδι – η ευκολία του να γυρνάς συνεχώς τα προφίλ, ο ενθουσιασμός όταν βρίσκεις ταίρι και οι ατελείωτες επιλογές κάνουν το Tinder πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό από άλλες εφαρμογές για dating, όπου πρέπει να διαβάζεις όλες τις πληροφορίες που γράφει ο καθένας στο προφίλ του.

    Δείτε παρακάτω μερικούς χρήστες του Twitter που σχολιάζουν την αλλαγή που έγινε στην αγαπημένη τους εφαρμογή.

    1 2 3

    Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι το “Keep playing” μείωνε στην ουσία τη βαρύτητα της αναζήτησης συντρόφου και για εκείνους, η αλλαγή αυτή ήταν καλοδεχούμενη:

    4

    Σύμφωνα με όσα δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Tinder, η αλλαγή αυτή είναι σε δοκιμαστικό στάδιο για τους χρήστες των iPhone και δεν έχει περαστεί στους χρήστες Android ακόμα.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/pos-to-youtube-diamorfoni-ta-noumera-tis-tileorasis/40758

     



    ΣΧΟΛΙΑ