• LIFE&STYLE

    Τα sneakers που θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα σεζόν

    • NewsRoom


    Εάν κάπως έχετε βαρεθεί τα πουλόβερ, τα βαριά παλτό και τις μπότες του χειμώνα ή απλά αναζητάτε μία έξοδο διαφυγής από το βαρύ κρύο, εμείς είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μία μικρή ελαφριά ανακούφιση με τη λίστα των sneakers που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας στην καινούρια σεζόν ώστε να προετοιμαστείτε και να την υποδεχθείτε σωστά και stylish. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν η χρονιά του αθλητικού παπουτσιού, με οίκους όπως οι Balenciaga και Louis Vuitton αλλά και sports brands όπως η Fila και η Nike, που απογείωσαν και αναβάθμισαν την έννοια του sneaker σε αληθινά fashion statement κομμάτια που κάθε διάσημο κορίτσι της μόδας όφειλε να έχει στη γκαρνταρόμπα του.

    Έχοντας λοιπόν μόλις καλωσορίσει το νέο έτος και οδεύοντας προς τη Spring Summer 2019 περίοδο είναι η κατάλληλη στιγμή για να ενημερωθείτε για τις τάσεις μιας και η βιομηχανία της μόδας δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει ακόμα την athleisure φιλοσοφία. Τα σχέδια και τα μοντέλα είναι τόσα πολλά -άλλα καινούρια όπως το υβριδικό sneaker που συνδυάζει αρβυλάκι και αθλητικό και άλλα σε ανανεωμένες εκδοχές από σχέδια του παρελθόντος όπως τα sketchers που σίγουρα όλες φορούσατε στο δημοτικό. Ελάτε, λοιπόν, να κάνετε μαζί μας μια… βουτιά στον street wear κόσμο των sneakers και να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!

    1. Plimsolls

    Μπορεί να μην είναι τα πιο ιδιαίτερα και μοδάτα sneakers όμως αυτά τα κλασικά και ταπεινά λεπτεπίλεπτα παπούτσια με τη λευκή σόλα είναι πάντα φρέσκα και σύγχρονα ενώ φέρνουν μία νεανική και αισιόδοξη διάθεση σε κάθε outfit. Θα τα συναντήσετε είτε στην πάνινη εκδοχή τους όπως τα superga είτε στη δερμάτινη όπως τα Vans ώστε να τα φοράτε όλο τον χρόνο ακόμα και τον χειμώνα.

    plimsolls.jpg

    2. AllBirds Trainers

    Το νέο παπούτσι που έχει κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή του τόσο στα πόδια των fashion influencers όσο και των celebrities είναι αυτό της εταιρίας AllBirds. Μία μάρκα που έχει έδρα στο San Fransisco και που παρόλο που μετρά μόλις 2 χρόνια ζωής έχει καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο του πιο άνετου παπουτσιού. Είναι κατασκευασμένο από μαλλί merino wool της Νέας Ζηλανδίας και διαθέτει έναν μίνιμαλ και λιτό σχεδιασμό που το κάνει το τέλειο go to αθλητικό που είναι ευκολοφόρετο και ευκολοσυνδύαστο.

    all-birds.jpg

    3. Sketchers

    Ένα από τα μεγαλύτερα fashion throwbacks μέσα στα πλαίσια της επιστροφής των τάσεων 90’sείναι αυτό της εταιρίας Sketchers που σίγουρα ήταν η αγαπημένη σας όταν ήσασταν παιδιά. Στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας και κυρίως σε αυτή του Λονδίνου το κλασικό chunky sneaker της με την τρακτερωτή σόλα κυριάρχησε στους δρόμους και πλέον κυριαρχεί και στο instgram feed ερχόμενο ως η τέλεια προσθήκη αλλά και εναλλακτική στη μανία των ugly shoes που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο.

    sketchers.jpg

    4. Hiking Trainers

    Τα παπούτσια πεζοπορία πλέον δεν είναι μόνο για το βουνό! Το νέο μοντέλο που θα μονοπωλήσει τον κόσμο των sneakers ακροβατεί ανάμεσα στο ορειβατικό μποτάκι και το chunky αθλητικό που έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τα σύνολά σας από τα casual με τα jeans μέχρι τα πιο επίσημα όπως φορέματα και midi φούστες. Πρωταγωνιστής είναι η συλλογή Flashtrek collection του ιταλικού οίκου Gucci αλλά και η 90’s εταιρία Eytys.

    hiking-trainers.jpg
    Πηγή: glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ