• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Miranda Kerr: H Αυστραλιανή καλλονή


    Η Miranda Kerr έχει καθιερωθεί πλέον στην πρώτη γραμμή του κόσμου του μόντελινγκ, ενώ έχει επεκταθεί και στις επιχειρήσεις, δημιουργώντας μια σειρά από καλλυντικά με την επωνυμία Kora Organics. Έγινε διάσημη όταν έγινε η πρώτη Αυστραλιανή που επιλέχθηκε ως «αγγελάκι» της Victoria’s Secret. Ωστόσο, η Kerr είχε ξεκινήσει το μόντελινγκ από την ηλικία των 13 ετών.

    Γεννημένη στο Σίδνεϊ, η Miranda μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη ονόματι Gunnedah στην επαρχία New South Wales. Το μοντέλο είχε πει στην The Daily Telegraph ότι η παιδική της ηλικία ήταν «πολύ προσγειωμένη… δεν υπήρχε καθόλου επιδεικτικότητα και κανέναν δεν ενδιέφερε τι φορούσες. Μπορούσες να είσαι ο εαυτός σου». Η πρώτη επιτυχία της Kerr στο μόντελινγκ ήταν η νίκη στα καλλιστεία του περιοδικού Dolly. Η Kerr απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην αγορά της Αυστραλίας μέσα από τις εμφανίσεις της σε καμπάνιες των Billabong, Tigerlily και Roxy.

    Στη συνέχεια, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου υπέγραψε με το πρακτορείο Next Model Management το 2014. Ξεκίνησε την καριέρα της στη Νέα Υόρκη περπατώντας σε πασαρέλες επωνυμιών όπως οι Baby Phat, Lisa Ho, Levi’s και Rock and Republic. Επιπλέον, εμφανίστηκε στο αμερικανικό Elle και στοHarper’s BazaarΗ μεγάλη επιτυχία της Kerr ήρθε όταν υπέγραψε αποκλειστικό και κερδοφόρο συμβόλαιο με την εταιρία προϊόντων ομορφιάς Maybelline New York.

    Επιλέχθηκε ως «αγγελάκι» της Victoria’s Secret το 2007, ως αντικαταστάτρια της Gisele Bündchen. Η Kerr είχε ήδη επιβεβαιωθεί ως διάδοχος της Alessandra Ambrosio ως το πρόσωπο της Pink το 2006. Η δημοτικότητά της συνέχισε να αυξάνεται όταν εμφανίστηκε στα σόου της Victoria’s Secret – το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της μόδας – το 2006, το 2007, το 2008 και το 2009, τα οποία προβλήθηκαν στις τέσσερις ηπείρους.

    Prada Fall 2010

    Το 2010, οι διευθυντές του οίκου Balenciaga Ashley Brokaw και Nicolas Ghesquière την επέλεξαν να περπατήσει αποκλειστικά για αυτούς στην πασαρέλα για την κολεξιόν Άνοιξη 2010. Μία σεζόν αργότερα περπάτησε στην πασαρέλα της Prada για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2010 στο Μιλάνο δίπλα στα επίσης «αγγελάκια» Doutzen Kroes και Alessandra Ambrosio. Η Kerr εμφανίστηκε στις καμπάνιες των οίκων Prada και Jil Sander και φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel για το τεύχος Σεπτεμβρίου της ιταλικής Vogue. Η Kerr περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga ξανά το 2011, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

    Η Kerr δεν ανανέωσε το συμβόλαιο με τη Victoria’s Secret το 2010, γεγονός που απέδωσε στη δυσκολία της να δεσμευτεί στο αυστηρό χρονοδιάγραμμα που απαιτεί το brand. Τη δεδομένη στιγμή είναι επικεντρωμένη στο ανεξάρτητο μόντελινγκ και στην εταιρία της Kora Organics που ίδρυσε το 2010.

    Η Miranda έχει ένα γιο με τον ηθοποιό Orlando Bloom.



    ΣΧΟΛΙΑ