• LIFE&STYLE

    Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με βαγκ (vagues), για τις γιορτές!

    • NewsRoom
    βαγκ μαλλιά


    Οι βαγκ φέρνουν αέρα Χόλυγουντ και μυστηρίου στα μαλλιά μας! Θηλυκό χτένισμα, τόσο sexy που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Οι vagues (βαγκ), οι κυματισμοί δηλαδή, σε όλα τα μήκη μαλλιών θέλουν τέχνη κι έμπειρα χέρια αλλά αν τα βρείτε… κανείς δεν θα μπορεί να σας ξεχάσει, με το εντυπωσιακό σας χτένισμα!

    Αν προσπαθήσετε μόνη σας να κάνετε βαγκ, θα πρέπει πρώτα να έχετε στεγνώσει πολύ καλά τα μαλλιά σας και να τα έχετε ισιώσει πιάνοντας πολύ χοντρές τούφες. Το αποτέλεσμα πριν βάλετε το σίδερο θα πρέπει να είναι αέρινο, όχι τελείως ίσιο.

    Τώρα πώς κάνουμε τις βαγκ: Eίτε με ειδικό σίδερο που μοιάζει με τοστιέρα αλλά έχει κυλινδρικές επιφάνειες, είτε με το απλό στρογγυλό σίδερο.

    Στην πρώτη περίπτωση η δυσκολία δεν είναι στο να γίνουν οι βαγκ, αλλά στο να κρατήσουν, στην δεύτερη περίπτωση, που το αποτέλεσμα διαρκεί, πρέπει να γίνουν μπούκλες (σαν βίδες) κι έπειτα να χτενίσετε τα μαλλιά σας με μια χοντρή βούρτσα ώστε να δημιουργηθούν οι κυματισμοί. Χρειάζεται πολύ λακ καθώς και κρεπάρισμα, ειδικά… στις άκρες για να σταθούν. Εμείς βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, με vagues για τις γιορτές! Εσείς επιλέξτε με βάση το μήκος των μαλλιών σας, κάντε χωρίστρες, αραιές ή πιο πυκνές βαγκ και γιατί όχι, κάντε ένα σινιόν που θα θυμίζει τη δεκαετία του 30!

    56bbb732059e0dc4e0c0509b4297cdc6cb92652a9c8bfb7d19eac545f0e17609vagues 2vagues 1vagues 34

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα κάνετε μόνες σας έντονο μακιγιάζ ματιών, σαν expert!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραδινό μακιγιάζ: 12 εντυπωσιακές ιδέες για τις γιορτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βήμα βήμα δείτε πώς γίνεται το black smokey eyes



    ΣΧΟΛΙΑ