• LIFE&STYLE

    Tα lingerie που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη ντουλάπα της

    • NewsRoom


    Μπορεί να είναι ξεκάθαρο στις περισσότερες από εμάς ποιο παλτό είναι το απόλυτο trend της σεζόν, αυτό δε συμβαίνει, όμως, και στην περίπτωση των lingerie, στα οποία οι τάσεις δεν είναι πάντα τόσο προφανείς.

    Πρέπει να το παραδεχτούμε. Ξοδεύουμε τόσο χρόνο επενδύοντας στο τέλειο everyday outfit που συχνά παραμελούμε τα underwear. Παρόλα αυτά, όπως με οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ ή fashion item επιλέγουμε για κάθε εμφάνισή μας, έτσι και στα εσώρουχα υπάρχουν trends που αξίζουν την αμέριστη προσοχή μας, ακόμα και αν το στιλιστικό τους αποτέλεσμα δεν είναι εμφανές. Και αν μια άψογη συνδυαστική πρόταση μας προσφέρει μία φορά ικανοποίηση, τόσο περισσότερη μας χαρίζει η σκέψη να γνωρίζουμε πως το lingerie set που φοράμε είναι στιλιστικά… on point -ακόμα κι αν το γνωρίζουμε μόνο εμείς!

    Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή όπου η άνεση, η θηλυκότητα και η κομψότητα παίρνουν κυρίαρχη θέση στη daily routine μας, με τα must-have που όλες πρέπει να έχετε στο συρτάρι σας!

    Bralette

    bralette.jpg

    Η τάση έκανε την πρώτη εμφάνισή της πριν 3-4 χρόνια και από τότε αποτελεί ένα από τα εσώρουχα που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ -και όχι άδικα. Άλλωστε, είναι απολαυστικά άνετα, ενώ η δαντελωτή τους υφή τα καθιστά ιδιαίτερα φίνα στο άγγιγμα, αλλά και στην επαφή τους με την επιδερμίδα μας. Το ιδιαίτερό τους ατού; Μπορεί να συνδυαστούν μοναδικά μέσα από τα χειμερινά μας knitwear, προσδίδοντάς τους το έξτρα twist που έχουμε ανάγκη.

    Triangle Bra

    a0c14d8b1cf1172049598eea7c242998.jpg

    Επειδή συμμεριζόμαστε τη θλίψη του αποχωρισμού του τριγωνικού bikini σας μετά το πέρας των καλοκαιρινών διακοπών, γι’ αυτό σας ομολογούμε πως αυτό το πραγματικά θαυμάσιο κόψιμο που μας κολακεύει τόσο πολύ όλες, συνεχίζει να είναι η απόλυτη τάση στα εσώρουχα για όλο το έτος του 2019. Θα το βρείτε σε δαντέλα, με διαφάνειες, σε velvet υφή, με κεντήματα, αλλά και στις παιχνιδιάρικές c-through εκδοχές του. Όποιο και αν διαλέξετε, παρόλα αυτά, είμαστε σίγουρες πως θα αποτελέσει τη νούμερο ένα επιλογή σας για πολύ καιρό από εδώ και πέρα. Μπορεί να φορεθεί κάθε μήνα του χρόνου, ενώ αποτελεί εξαιρετική αντίθεση όταν συνδυάζεται με το αγαπημένο σας πλεκτό πουλόβερ ή ακόμα και κάτω από το βραδινό τοπ με διαφάνεια. Ο absolute chic & sexy συνδυασμός που θα λατρέψετε!

    Athleisure Style

    sports.jpg

    Όταν η άνεση κυριαρχεί, δεν μπορεί να μην βρίσκεται στην κορυφή το αγαπημένο μας sports bra. Και αν νομίζετε πως το συγκεκριμένο lingerie αφορά μόνο τις επισκέψεις σας στον personal trainer, κάνετε μεγάλο λάθος. Το sports chic εμβαθύνει επιτέλους και στις πιο εσωτερικές πτυχώσεις της εμφάνισής μας, ενώ χάρη σε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές, όπως ο Calvin Clein, σταματά να είναι απλά ένα εσώρουχο. Θα φορεθεί με ευκολία ως outwear με ένα εύρος συνδυασμών -από το αντίστοιχου ύφους αθλητικό κολάν σας μέχρι ακόμα και με την αγαπημένη σας πλισέ midi φούστα! Όπως και το triangle bra, έτσι και αυτό θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ντουλάπας σας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς μπορεί να φορεθεί, αν επιστρατεύσουμε τη φαντασία μας, με κάθε αγαπημένο outfit της γκαρνταρόμπας μας.

    Earthy Tones

    earthy-tones-b.jpg

    Τα χρώματα δεν είχαν ποτέ μεγαλύτερη σημασία. Είναι γνωστό πως κάθε απόχρωση που επιλέγουμε δηλώνει κάτι για την ψυχοσυναισθηματική μας κατάσταση. Η τάση αυτή τη σεζόν προστάζει την ηρεμία, αλλά και την ήσυχη δύναμη των φυσικών στοιχείων μέσα από τις πιο γήινες αποχρώσεις της. Η χρωματική της παλέτα μοιάζει βγαλμένη από τοπίο της εξοχής με τα πιο χαρακτηριστικά της τα nudes, τα pastels, τα κόκκινα, τα μπλε. Αυτό που οπωσδήποτε πρέπει να βρίσκεται στο δικό σας συρτάρι είναι ένα ζευγάρι nudes και pastels που συνδυάζονται μοναδικά με ανοιχτόχρωμα outfits, ώστε να μην διαγράφουν και σας φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ ένα ιδιαίτερο μπλε ξεφεύγει πάντα από το κλασικό μαύρο και προκαλεί την έκπληξη, αλλά και το μυστήριο που και εσείς οι ίδιες θα θέλατε να δημιουργήσει!

    Body

    body.jpg

    Καμία γυναίκα δεν αρνήθηκε το sexiness ενός elegant body. Kι όπως πάντα ανήκαν στην κατηγορία των αγαπημένων και must-own lingerie των γυναικών, έτσι και τώρα εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας. Όπως κάθε είδος εσωρούχου, έτσι και ένα body, συναντιέται σε μια πληθώρα αποχρώσεων και  στιλ. Ρομαντικό, sexy, δαντελωτό ή με διαφάνειες, vintage ή sport δεν έχει σημασία ποιο θα διαλέξουμε, αφού με βεβαιότητα θα αγκαλιάσει μοναδικά το σώμα μας, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα μας διατηρήσει έξτρα ζεστές σε όλη την έκταση του κορμού μας. Και αν και δεν προσφέρει την πιο σταθερή στήριξη, χαρίζει απλόχερα όση αυτοπεποίθηση χρειαζόμαστε. Μάλιστα, με τα fashion trends να προστάζουν μια πιο «εξωστρεφή» συμπεριφορά στα εσώρουχα μας, δεν είναι λίγα τα bodies που μπορούν να φορεθούν με ένα jeans και τα statement ψηλοτάκουνά μας για απλές μεν, αλλά super glam, βραδινές εμφανίσεις.

    C-through x Floral

    c-thru-xfloral.jpg

    Και όταν oi φυσικές επιρροές συναντούν την ανάγκη κάθε γυναίκας να νιώθει όμορφη, κομψή και sexy, τότε το floral trend μπερδεύεται μοναδικά με τη c-through τάση και δημιουργούν αυτό το αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο trend συνδυάζει μοναδικά το ρομαντικό ύφος, μερικά νυφικά στοιχεία και φυσικά το sexiness κάθε διαφάνειας. Με την πρώτη ματιά δίνει μία σίγουρα girly εντύπωση, αλλά τα ιδιαίτερα κοψίματα και οι μεγάλη γκάμα επιλογών του σε αποχρώσεις, το κάνουν να μοιάζει ιδανικό για κάθε ηλικία, ακόμα και για την πιο ώριμη που προτεραιότητά της είναι πάντα η άνεση, όπως και η κομψότητα. Θα το βρούμε στο κλασικό λευκό, μαύρο αλλά εκεί που συναντάται συχνότερα είναι στις φυσικές αποχρώσεις που είναι και το απόλυτο lingerie trend της σεζόν. Επιλέξτε τον συγκεκριμένο τύπο εσωρούχων για statement «κρυφές» εμφανίσεις, που σίγουρα θα σας ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση ακόμα και αν γνωρίζετε για την ύπαρξη τους μόνο εσείς!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρείτε το φόρεμα που ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό σας κι εντυπωσιάστε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 τέλεια κομμάτια μέχρι 15 ευρώ που αξίζει να αγοράσετε!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το hot χρώμα της σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ