• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 13/6: Απίστευτο – Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα

    συμβουλιο-του-νησιου-σποιλερ-διαρροη


    Η μία διαρροή μετά την άλλη κυκλοφορεί για το σημερινό επεισόδιο -και όχι μόνο- του Survivor, καθώς πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν συγκλονιστικό αγώνα μεταξύ των Μαχητών και των Διασήμων, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να φέρουν τη νίκη στην ομάδα τους. Η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει του 10 πόντους είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα.

    Όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει νικητές για σήμερα με μικρή διαφορά είναι οι Διάσημοι με αποτέλεσμα οι Μαχητές να βρεθούν στη δύσκολη θέση του να ψηφίσουν αρνητικά κάποιον συμπαίκτη τους στο Συμβούλιο του Νησιού.

    Από την ψηφοφορία των Μαχητών υποψήφιοι προς αποχώρηση θα αναδειχθούν η Ροδάνθη Καπαρού και ο Πάνος Θεοδώρου, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη αποφασίσει μέσω της 48ωρης ψηφοφορίας ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει.

    Προς έκπληξη όλων, η Ροδάνθη φαίνεται πως έχει συγκεντρώσει περισσότερες θετικές ψήφους από τον Πάνο. Συνεπώς, ο Πάνος αποχωρεί απόψε δίνοντας ακόμα μία ευκαιρία στη Ροδάνθη να συνεχίσει στο παιχνίδι και να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα της 48ωρης ψηφοφορίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τι έμαθαν στους ντόπιους Λιανός και Τανιμανίδης;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Power of Love: Δεν θα πιστέψετε ποιοι παίκτες επιστρέφουν (video)



    ΣΧΟΛΙΑ