• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποιος παίκτης αποχώρησε χθες; (video)


    Ο κλοιός έχει αρχίσει να στενεύει πολύ στο Survivor, εφόσον το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει στην τελική ευθεία. Όλοι οι παίκτες βλέπουν μπροστά, προς τη νίκη αλλά και προς το τέλος αυτής της πολύμηνης περιπέτειας στον Άγιο Δομίνικο.

    Οι κανόνες έχουν αλλάξει, εφόσον βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το τέλος, ενώ έχει πραγματοποιηθεί ήδη η 48ωρη ψηφοφορία μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι αγαπημένοι παίκτες και ο νικητής. Έτσι, οι αποχωρήσεις πλέον γίνονται βάσει της κατάταξης που έχει προκύψει από αυτή την ψηφοφορία, ενώ θυμίζουμε πως οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι πια δύο και όχι τρεις.

    Σ’ αυτή την αποχώρηση οι υποψήφιοι από τους Μαχητές ήταν δύο, η Ροδάνθη και ο Πάνος, ενώ στο επεισόδιο της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε και ο μεγάλος αγώνας με την Κολομβία. Ο παίκτης, λοιπόν, που γεύτηκε πρώτα την νίκη της Ελλάδας έναντι της Κολομβίας και έπειτα αποχώρησε ήταν η Ροδάνθη Καπαρού. Η γλυκιά φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ ήταν για 7η (!) και τελευταία φορά υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ όπως της είπε ο Σάκης, κατέχει πλέον το ρεκόρ στις υποψηφιότητες!

    Η Ροδάνθη λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, μίλησε με όμορφα λόγια για την εμπειρία της αυτή και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της. Δείτε παρακάτω!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δε θέλω να πω πολλά για την εξεταστική, γιατί με κοροϊδεύετε» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πώς λειτουργεί η 48ωρη ψηφοφορία και πώς επηρεάζει την εξέλιξη του Survivor;



    ΣΧΟΛΙΑ