• LIFE&STYLE

    Στο γηροκομείο Αθηνών η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα

    • NewsRoom


    Η Μαίρη Λίντα, η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η οποία σημάδεψε ανεξίτηλα με τη μοναδική της φωνή τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού, βρίσκεται εδώ και δύο εβδομάδες στο γηροκομείο Αθηνών εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

    Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια περνάει δύσκολες ώρες, καθώς μεταφέρθηκε στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, όπου και θα παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η κόρη της, Εύα Θεοχάρη, προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας ότι περιμένει γρήγορα η μητέρα της να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι.

    «Όλα παίζονται μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται. Θα πρέπει να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να δούμε πώς θα μπορέσει να κινηθεί από εκεί και πέρα. Παρακολουθείται από γιατρούς και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια για την κατάσταση της υγείας της μητέρας της.

    Όλοι μέσα στο ίδρυμα μιλούν για έναν άνθρωπο με μεγαλείο ψυχής.

    «Πάει πολύ καλύτερα και προσπαθεί να είναι χαμογελαστή. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής», δηλώνει στην εφημερίδα Espresso υπάλληλος του γηροκομείου. Η πόρτα του δωματίου της δεν αναφέρει το όνομά της, θέλοντας έτσι να την προστατέψουν από επισκέψεις άλλων τροφίμων, που μπορεί να την κουράσουν.

    Το δωμάτιο όπου φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα

    Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγο καιρό, η θρυλική τραγουδίστρια είχε ένα ατύχημα και έσπασε το πόδι της, ενώ πριν από 1,5 χρόνο είχε υποβληθεί και σε επέμβαση στο ισχίο. Τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών την στηρίζει παρέχοντας της, παράλληλα, το μέγιστο επίπεδο φροντίδας.

    Η Μαίρη Λίντα παραμένει ως αξία αναλλοίωτη στον χρόνο, αποδεικνύοντας κάθε φορά πόσο άφθαρτα παραμένουν τα τραγούδια της και πόσο γοητεύουν τις νεότερες γενιές. Άρρηκτα συνδεδεμένη με έναν από τους σημαντικότερους μουσικοσυνθέτες του λαϊκού τραγουδιού, τον Μανώλη Χιώτη, ο οποίος έφερε επανάσταση στην ελληνική μουσική και το λαϊκό τραγούδι. Η Μαίρη Λίντα έχει, επίσης, χαρίσει τη φωνή της σε τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα «λευκά» σήμερα η χώρα: Δείτε live πού χιονίζει αυτή την ώρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ένα δέντρο από γάλα» στήνουν οι Γιατροί του Κόσμου την Παρασκευή στα Προπύλαια



    ΣΧΟΛΙΑ