• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Σοκ για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι για ακάλυπτες επιταγές

    • NewsRoom
    likourezos

    O δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος


    Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής αντιμέτωπος με την κατάσχεση του σπιτιού και του γραφείου του. Ο γνωστός ποινικολόγος είδε στο σπίτι του στο Κολωνάκι επί της Ηροδότου, δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από δύο ακάλυπτες επιταγές των 25.000 ευρώ έκαστη, ήτοι για χρέος που μαζί με τους τόκους αγγίζει τις 55.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, της athensvoice.gr, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είχε απευθυνθεί σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο ίδιος έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή -κατά τον ισχυρισμό του- δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

    Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σήμερα το πρωί σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του.

    Έπειτα, δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής μετέβησαν στο γραφείο του όπου και καταγράφουν αυτή την ώρα τα πάντα. Και εντός ολίγων λεπτών, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία, θα ανακοινωθεί στους συνεργαζόμενους δικηγόρους του κ. Λυκουρέζου ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τίποτε από το γραφείο. Αν το κάνουν, τότε σύμφωνα με τη διαδικασία θα περάσουν από αυτόφωρο. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι λέει ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τη Folli Follie – 108 εκατ. χάνει η οικογένεια Κουτσολιούτσου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτική η Νατάσα Καλογρίδη: Ο Λυκουρέζος είναι… (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Λυκουρέζος πουλάει για 1,2 εκατ. ευρώ την αγαπημένη βίλα της Λάσκαρη (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ