• LIFE&STYLE

    Συνελήφθη ο σωσίας του Ντέιβιντ Σουίμερ!

    ντειβιντ σουιμερ-σωσιας


    Στη σύλληψη του άνδρα που μοιάζει σαν δυο σταγόνες νερό με τον Ντέιβιντ Σουίμερ και καταζητούνταν για ληστεία σε εστιατόριο προχώρησαν οι βρετανικές Αρχές. Η εν λόγω υπόθεση είχε γίνει viral στο διαδίκτυο, όταν η αστυνομία του Blackpool δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία του δράστη. Αμέσως όλοι σχολίασαν την απίστευτη ομοιότητά του με τον γνωστό ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Ρος στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

    Μέχρι και ο ίδιος ο Σουίμερ είχε σχολιάσει με χιούμορ την ομοιόητά του με τον δράστη, ενώ έφτασε στο σημείο να κάνει αναπαράσταση το συμβάν ανεβάζοντας το βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

    «Αστυνομικοί, ορκίζομαι πως δεν ήμουν εγώ. Όπως μπορείτε να δείτε, ήμουν στη Νέα Υόρκη. Προς τους σκληρά εργαζόμενους της αστυνομίας του Blackpool, καλή τύχη με την έρευνα. #ΔενΉμουνΕγώ», είχε γράψει στο Twitter ο γνωστός ηθοποιός.

    Πριν μερικές ώρες, με ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Blackpool ενημέρωσε ότι συνελήφθη ένας 36χρονος για τη ληστεία, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο, αλλά και τον ίδιο τον ηθοποιό για την πολύτιμη βοήθειά τους.

    https://www.facebook.com/BlackpoolPolice/photos/a.382639948432987/2168296653200632/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όταν η Μέγκι συστηνόταν ως «Μέγκι Ανδρέου» και μιλούσε για τις γυμνές φωτογραφίσεις της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύο νέες κινηματογραφικές παραγωγές από το Hercules Film Fund του κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Julianne Moore συμπαραστέκεται στη μητέρα του αδικοχαμένου Τηλέμαχου



    ΣΧΟΛΙΑ