• LIFE&STYLE

    Sexy γυναίκες… πίσω από το τιμόνι!

    • NewsRoom


    Ο χώρος του μηχανοκίνητου αθλητισμού κυριαρχείται απο άντρες, όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις κυρίως στο NASCAR, το IndyCar, το NHRA κι άλλες ομάδες. Πολλοί δεν ξέρουν αν οι γυναίκες μπορούν να οδηγήσουν και αν είναι καλές οδηγοι άλλα οι παρακάτω πανέμορφες γυναίκες θα λύσουν όλες σας τις απορίες.

    Madalena Antas
    Madalena-Antas-640
    Είναι απ’την Πορτογαλία και όταν δεν τρέχει σε πίστα ράλι, απολαμβάνει τη ζωγραφική. Η Madelana επίσης ανταγωνίζεται σε Rally-Raid στο τιμόνι ενός Nissan 4 × 4.

    Maryeve Dufault
    Maryeve-Dufault-640
    Η Maryeve Dufault κέρδισε τον τίτλο Μις Χαβάης Tropic International το 2000. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα περιοδικά και τηλεοπτικές εκπομπές, γιατί δουλεύει και ως μοντέλο. Χρησιμοποιεί το εισόδημά της από το μόντελινγκ για τη χρηματοδότηση της αγωνιστικής της καριέρας. Άρχισε με αγωνιστικά καρτ στην πατρίδα της, το Quebec, στην ηλικία των 8 ετών κερδίζοντας πολλά πρωταθλήματα, πριν από τη μετάβαση της στην Formula BMW USA.

    Milka Duno

    Milka-Duno-640Η Milka Duno είναι από τη Βενεζουέλα κι έχει αγωνιστεί σε διάφορες σειρές αγώνων από το 1998 και είναι η πιο έμπειρη οδηγός στο IndyCar. Κατέχει το ρεκόρ της υψηλότερης θέσης για γυναίκα οδηγό στο Daytona 24 ωρών. Είναι γρήγορη και πολύ μορφωμένη, έχει τέσσερα μεταπτυχιακά.

    Leilani Munter

    Leilani-Munter-640Eίναι από την Αμερική και έχει πάθος για τους αγώνες. Είναι επαγγελματίας οδηγός στη σειρά ARCA αλλά και περιβαλλοντική ακτιβίστρια που πιέζει για καθαρότερα καύσιμα στους αγώνες. Έχει σπουδάσει και έχει πάρει πτυχίο στην Βιολογία.

    Ashley Force Hood

    Ashley-Force-640

    Η Ashley είναι η κόρη του θρυλικού οδηγού αγώνων dragster, John Force. Είναι 33 χρονών και κατάγεται από την Καλιφόρνια της Αμερικής. Ήταν οδηγός Top Fuel Funny Car (TF/FC). Το 2008 κέρδισε την πρώτη θέση της NHRA Επαγγελματικής κατηγορίας, νικώντας τον πατέρα της στον τελικό γύρο στο NHRA Summit Southern στην και έγινε η πρώτη γυναίκα που κέρδισε μια νίκη στο TF / FC. Σήμερα, είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί κι έτσι δεν αγωνίζεται πια.

    Courtney Force

    Courtney-Force-640

    Η Courtney Force είναι η μικρότερη αδελφή της οδηγού Ashley Force Hood. Ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα της (John Force) και της αδελφή της και έγινε οδηγός NHRA Top Fuel Funny Car. Το 2013, έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που κέρδισε το event.

    Susie Wolff

    Susie-Wolff-640Η Σκωτσέζα οδηγός αγώνων, έχει αγωνιστεί σε Formula Renault, Formula Three, και DTM series. Μέχρι πέρυσι ήταν οδηγός εξέλιξης στην ομάδα της Williams F1. Ξεκίνησε από καρτ και στη συνέχεια βρέθηκε στο μονοθέσιο στη Formula Renault, στη Μεγάλη Βρετανία, στη Formula 3 και μετά στο DTM για τη Mercedes-Benz. Έχει παντρευτεί τον επικεφαλή αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής μάρκας, Toto Wolff.

    Shannon McIntosh

    Shannon-McIntosh-640
    Είναι 26 χρονών και ξεκίνησε από το Cape Motorsports με την ομάδα Wayne Taylor Racing το 2011. Το 2012, η McIntosh ήταν η μόνη γυναίκα που συμμετείχε στο USF2000 National Championship.

    Cyndie Allemann

    Cyndie-Allemann-640

    Είναι από την Ελβετία και είναι η κόρη του πρωταθλητή ελβετικού καρτ, Kurt Allemann. Συμμετείχε στη σειρά Firestone Indy Lights το 2008 και ήταν η πρώτη γυναίκα οδηγός που έτρεξε στη σειρά Super GT το 2012.

    Inessa Tushkanova

    Inessa-Tushkanova-640

    Είναι μοντέλο στην Ουκρανία και πιλότος αγώνων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Kiev, όπου πήρε πτυχίο στην Πρακτική Ψυχολογία. Η πρώτη της επαφή με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ήταν με μοτοσικλέτα. Ο πρώτος της αγώνας με αυτοκίνητο ήταν με ένα Subaru STI. Στη σεζόν του 2012 βρέθηκε εντός των πρώτων δεκαπέντε θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη των Γυναικών Πιλότων Ράλι. Είναι μία πολύ καλή οδηγός, καθώς έχει κερδίσει αρκετά ράλι στη Ρωσία, αλλά τώρα οδηγεί στο Πρωτάθλημα της Φινλανδίας.

    Danica Patrick

    danica-patrick-640

    Είναι η πιο διάσημη και επιτυχημένη γυναίκα στην ιστορία των αμερικανικών αγώνων. Πρόσφατα έκανε την μετάβαση από το IndyCar στο NASCAR. Στον αντίστοιχο της F1 θεσμό των ΗΠΑ, κατάφερε να πανηγυρίσει μία νίκη και να σπάσει το ανδρικό “γκέτο”. Είχε άλλες 7 παρουσίες στο βάθρο αλλά και 3 pole position. Έχει πάρει την τρίτη θέση στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης, το 2009, την υψηλότερη στην οποία έχει καταταχθεί ποτέ γυναίκα. Στο NASCAR έχει πάρει άλλη μία pole position, όμως κυνηγάει ακόμα την πρώτη της νίκη.

    Claire Jedrek

    Claire-Jedrek-640-516x750Η Claire Jedrek είναι διάσημη γυμνάστρια και τηλεοπτική προσωπικότητα στη Singapore. Άρχισε να ενδιαφέρεται για μηχανοκίνητο αθλητισμό όταν συμμετείχε σε μία εκπομπή που κάλυπτε αγώνες Formula 1. Ξεκίνησε από τα καρτ και στη συνέχεια «μετακόμισε» στους αγώνες Malaysian Super Series (MSS), όπου οδήγησε ένα Honda FD2. Ήταν έβδομη στην τελική βαθμολογία, έχοντας να αντιμετωπίσει 36 άνδρες.

    Jessica Barton

    Jessica-Barton-640Είναι μοντέλο, ηθοποιός, αλλά υπήρξε και οδηγός αγώνων. Οδηγούσε ένα Toyota Sup ενώ η καλύτερη εμφάνισή της ήταν το 2011, στον τελικό Army World Cup των ΗΠΑ και την πίστα του Maryland. Εκεί είχε μέσο όρο βαθμολογίας 8.64 ενώ όντας εν δράσει, έπιασε ακόμα και 275km/h. Πλέον έχει επικεντρωθεί στην υποκριτική και την καριέρα της στο μόντελινγκ.

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/de-fantazeste-poso-plousia-ine-i-vasilissa-elisavet/40343



    ΣΧΟΛΙΑ