• LIFE&STYLE

    Πρεμιέρα για την Έλλη Στάη και το πρόγραμμα του Open – Νούμερα τηλεθέασης και αντιδράσεις από Twitter

    • Νίκη Καξερή
    ελλη-σταη

    Έλλη Στάη


    Πρεμιέρα για το νέο Open έκανε η Έλλη Στάη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το απόγευμα της Τετάρτης. Η γνωστή δημοσιογράφος και οι συνεργάτες της συστήθηκαν στο τηλεοπτικό κοινό, ενώ λίγο πριν την έναρξη του δελτίου, η Λίνα Δρούγκα ξενάγησε τους τηλεθεατές στην αίθουσα σύνταξης, αλλά και τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού με ένα βίντεο.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, τα social media πήραν «φωτιά» με τον κόσμο να σχολιάζει την παρουσιάστρια, αλλά και την γενικότερη εικόνα που έβλεπαν στην οθόνη τους. Παρά τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν, τα οποία αναμένεται να διορθωθούν, οι πρώτες εντυπώσεις ήταν θετικές για το πρώτο πρόγραμμα του νέου σταθμού. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών του Twitter, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, ο μέσος όρος του δελτίου ειδήσεων του Open από τις 19:00 έως τις 19:45 σημείωσε 11,4% στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό.

    Στη συνέχεια, από τις 20:00 έως τις 23:59 το Open TV σημείωσε 8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 9,6% στο δυναμικό κοινό. Συγκριτικά, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στην ίδια ζώνη προγράμματος το κανάλι είχε σημειώσει 6,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,6% στο δυναμικό κοινό.

    Ακόμη από σήμερα, Πέμπτη, ξεκινούν οι νέες εκπομπές του σταθμού, όπως το πρωινό «Ευτυχείτε» με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή «Για την Παρέα» με το Νίκο Μουτσινά.

    Αυτό το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα κάνει και η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα, Χαμογέλα!», ενώ κάθε Κυριακή ο Ντέμης Νικολαΐδης εισέρχεται στο τερέν της τηλεόρασης με τη νέα αθλητική εκπομπή «Total Football», στην οποία θα υποδέχεται experts του είδους προκειμένου να αναλύουν την αθλητική επικαιρότητα.

    Το πρόγραμμα του σταθμού περιλαμβάνει και τηλεοπτικές σειρές, όπως το αστυνομικό σίριαλ «Ου Φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου και η δραματική καθημερινή σειρά «Ο πρίγκιπας της Φωτιάς» του Γιώργου Κυρίτση, τα οποία έκαναν πρεμιέρα χθες βράδυ. Παιχνίδια όπως το «Κουζίνα Για Δύο» με την Αθηναΐδα Νέγκα, αλλά και ριάλιτι σόου, όπως το «Project Runway Greece» με την Ευαγγελία Αραβανή.

    Σχόλια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open στο Twitter:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για My Style Rocks: «Η Αραβανή το πήγαινε καλύτερα από την Σπυροπούλου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: «Τότε στα backstage των shows διαβάζαμε ή πλέκαμε πουλόβερ»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο νοσοκομείο ο Θεόφιλος Βανδώρος



    ΣΧΟΛΙΑ