• LIFE&STYLE

    Πότε ξεκινάει η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των The Cure στην Αθήνα

    the cure-συναυλια-αθηνα-εισιτηρια


    To θρυλικό συγκρότημα The Cure έρχεται στην Ελλάδα για συναυλία στα πλαίσια του Eject Festival στις 17 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού. Η ευχάριστη είδηση ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

    Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους για τα 40 χρόνια παρουσίας του βρετανικού συγκροτήματος. Ταυτόχρονα το Eject Festival γιορτάζει τα 15 χρόνια του.

    Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

    ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

    Αρένα

    Early bird: 45 Ευρώ
    Α΄ φάση προπώλησης: 50 Ευρώ
    Β’ φάση προπώλησης: 55 Ευρώ

    VIP
    Early bird: 100 Ευρώ
    Α’ φάση προπώλησης: 130 Ευρώ

    https://www.facebook.com/ejektfestival/posts/10157057585417526

    Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα www.viva.gr, www.public.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης. Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

    Οι Cure ξεκίνησαν στα τέλη της δεκαετίας του 70 κυκλοφορώντας τον πρώτο δίσκο τους Three Imaginary Boys (1979) καθώς και διάφορα singles. Με αυτόν το δίσκο το συγκρότημα θεωρήθηκε μέλος του post punk και Νew Wave κινήματος που είχε εξαπλωθεί στην Αγγλία με την Punk Rock επανάσταση.

    Οι Cure, στα πρώτα τους βήματα, δέχτηκαν πολλές κριτικές οι οποίες σύγκριναν την μουσική τους με εκείνη των Buzzcocks, Siouxsie and the Banshees, και Joy Division. Στις αρχές της δεκαετίας του 80 ο “σκοτεινός και βασανιστικός” ήχος της μουσικής τους καθιέρωσε το Γκόθικ Ροκ είδος.

    Μετά τη κυκλοφορία του Pornography (1982) το μέλλον του συγκροτήματος ήταν αβέβαιο και ο Ρόμπερτ Σμιθ ήταν πρόθυμος να αφήσει στο παρελθόν την μελαγχολικό, καταθλιπτικό αποτύπωμα που είχε αποκτήσει το συγκρότημα.

    Με το single “Let’s Go to Bed” (1982) o Smith άρχισε να υιοθετεί μια ποπ αίσθηση μουσικής. Η δημοτικότητα τους αυξανόταν καθώς περνούσε η δεκαετία και πιο συγκεκριμένα, στις Ηνωμένες Πολιτείες τα τραγούδια “Just Like Heaven”, “Lovesong” και το “Friday I’m In Love” εισήχθηκαν στο Billboard Hot 100 chart. Στις αρχές της δεκαετίας του 90 οι Cure ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα εναλλακτικής ροκ συγκροτήματα του κόσμου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέα άγρια κόντρα στο My Style Rocks (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε ξεκινάει η «Μουρμούρα» – Δείτε την ανακοίνωση του Alpha

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Sony: Το PlayStation Classic επιστρέφει σε ρετρό επανέκδοση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ