• LIFE&STYLE

    Πώς θα φορέσεις τη μίνι φούστα σου τον χειμώνα

    • NewsRoom
    φούστα


    Η μίνι φούστα πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας (μήπως όμως και κάθε άντρα;) κι όταν φοριέται σωστά, κάνει μια εμφάνιση πολύ εντυπωσιακή, σέξυ αλλά και κομψή. Πώς θα φορέσουμε λοιπόν τη μίνι φούστα μας τώρα τον χειμώνα; Και τι πρέπει να προσέξουμε;

    1. Αποφεύγουμε να αποκαλύπτουμε ταυτόχρονα πόδια και μπούστο ή πλάτη. Αν επιλέξετε μια καυτή μίνι φούστα, συνδυάστε την με ένα πουλόβερ, ένα κλειστό μπλουζάκι ή ένα πουκάμισο, ώστε τα βλέμματα να τα κλέψουν τα πόδια σας και μόνο. Έτσι το αποτέλεσμα θα είναι super κομψό και καθόλου φθηνό. Όλα τα looks που σας προτείνουμε, ακολουθούν αυτή την αισθητική.

    2. Αν τα πόδια σας είναι καλοσχηματισμένα, τολμήστε να φορέσετε τη μίνι φούστα σας χωρίς καλσόν. Είναι μόδα φοβερή, είναι σέξυ αλλά αν κρυώνετε τότε ένα καλσόν με λίγα deniers στο χρώμα του δέρματος ή ένα οπάκ μαύρο καλσόν, θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση. Στην περίπτωση του καλσόν στο χρώμα του δέρματος, προσέξτε να μην έχει γυαλάδες γιατί πρέπει να φαίνεται πως δεν φοράτε καλσόν.

    3. Αν έχετε σημάδια ή μελανιές στα πόδια, λίγο μέικ άπ ή ειδικό σπρέυ με χρώμα για το σώμα, είναι ιδανική λύση, ειδικά για τις βραδινές σας εξόδους.

    4. Όταν επιλέγετε μια μίνι φούστα, να είναι αληθινά μίνι. Οι φούστες που σταματούν λίγο πάνω από το γόνατο δεν είναι πια της μόδας.

    5. Μια κλος μίνι φούστα είναι τέλεια για το πρωινό ντύσιμο του γραφείου αλλά και για τη βραδινή έξοδο.

    6. Ταιριάζει με ψηλά μποτάκια, με ίσια flat παπούτσια (μπαλαρίνες ή Loafers) αλλά και με ψηλοτάκουνα ankle boots

    7. Παντρέψτε μια φούστα από καλό ύφασμα (μετάξι, τούλι, σατέν) με χοντρά πουλόβερ από μαλλί. Είναι φοβερά στιλάτα.

    8. Φορέστε το πρωί στο γραφείο τη μίνι φούστα σας με μια φαρδιά μπλούζα και σακάκι, συνδυάζοντάς την με ίσια μποτάκια για πιο άνετο και ροκ στυλ. Έτσι θα είστε καλοντυμένη, μοδάτη χωρίς να προκαλείτε αληθινά.

    9. Όταν μιλάμε για μίνι φούστες εννοείται ότι περιλαμβάνονται και οι τζιν φούστες που επανήλθαν στη μόδα και θα τις φορέσουμε πολύ και την άνοιξη!

    10. Και φυσικά το απλό είναι πάντα εύκολο και chic. Mια μίνι φούστα με ένα απλό t-shirt συνδυασμένη με ψηλές γόβες για το βράδυ και αθλητικά sneakers για το πρωί, είναι τέλειο!

    Πηγή: womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tucked-in hair: Mαλλιά μέσα από τα ρούχα, η τάση που βλέπουμε παντού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια χτενίσματα των γυναικών αρέσουν στους άντρες;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εμπνευστείτε από την Cara Delevigne με φορέματα για τις γιορτές



    ΣΧΟΛΙΑ