• LIFE&STYLE

    Πέτρος Μπούτος: Βαρύ πένθος για τον πρώην ισχυρό άνδρα του Mega

    • NewsRoom
    Πέτρος Μπούτος

    Πέτρος Μπούτος


    Σε θλίψη έχει βυθιστεί ο Πέτρος Μπούτος και η οικογένειά του, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο αδελφός του, Βασίλης Μπούτος σε ηλικία 56 ετών. Τα τελευταία χρόνια, ο άτυχος άνδρας πάλευε με την ανίατη ασθένεια.

    Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Πέτρος Μπούτος με μια ανάρτηση στο facebook: «Ο αδερφός μου όπως θα τον θυμάμαι. Γλυκός, καλοσυνάτος άνθρωπος, ταλαντούχος καλλιτέχνης και κατά τον πατέρα μας με οξεία πολιτική σκέψη! Η αρρώστια μας τον στέρησε εδώ και μερικά χρόνια. Σήμερα ξεκουράζεται, μάλλον μαγειρεύει, κατεβάζει ταινίες, συνθέτει ωραίες εικόνες στον υπολογιστή του, περιποιείται έναν παπαγάλο. Σε λίγο θα βγει για βόλτα».

    Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Mega έχει άλλον έναν αδελφό τον Περικλή, ο οποίος είναι πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ταϊλάνδη και όταν ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του επέστρεψε στην Αθήνα για το τελευταίο «αντίο».

    Ο Βασίλης Μπούτος ήταν ζωγράφος και δεν είχε κάνει δική του οικογένεια, ενώ είχε σαν παιδιά του τα ανίψια του. Η κηδεία του έγινε στο Α’ Νεκροταφείο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω Λιόσια: Επεισόδια με Ρομά έξω από το αστυνομικό τμήμα – 9 αστυνομικοί τραυματίες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονικιός συμμετέχει σε ψηφοφορία για ελκηθροδρομία στον Αρκτικό Κύκλο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφόρησε το πρώτο ελληνικό νόμισμα με χρώμα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ