• LIFE&STYLE

    Πέτρος Κωστόπουλος: Η οικονομική καταστροφή, το Star Academy και ο νέος ρόλος έκπληξη

    • NewsRoom
    Λιάγκας-Κωστόπουλος

    Γιώργος Λιάγκας και Πέτρος Κωστόπουλος


    Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Late Night Show του ΑΝΤ1. Ο επιχειρηματίας ανακοίνωσε πως πρόκειται να συμμετάσχει σε musical, ενώ μίλησε και για την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

    Ο Πέτρος Κωστόπουλος επιβεβαίωσε στη συνέντευξη, που πρόκειται να προβληθεί απόψε Τρίτη, ότι θα υποδυθεί έναν ρόλο στο musical «Grease», ενώ αποκάλυψε ότι τον δυσκολεύει αρκετά. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι σε 15 ημέρες θα ανοίξει ένα νέο εστιατόριο. Η ιδέα βασίζεται στη δημιουργία πρωτότυπων σάντουιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος.

    Star Academy

    Όσο για τη συμμετοχή του ως κριτής στο ριάλιτι του σταθμού Ε «Star Academy» δήλωσε ότι μετάνιωσε που δέχτηκε την πρόταση. Ωστόσο, ο λόγος που το έκανε ήταν αποκλειστικά η χρηματική αμοιβή.

    Οικονομική καταστροφή

    Ο πρώην εκδότης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε με την οικονομική καταστροφή και διέψευσε τις φήμες ότι σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του. Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας δήλωσε ότι, «Το μόνο που έκαναν ήταν να τρέχω με τη μηχανή μου με 220 χιλιόμετρα δίχως κράνος» και διευκρίνισε πως ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε σκεπτόμενος την ψυχολογία και τη ζωή των παιδιών του.

    Τζένη Μπαλατσινού και Βασίλης Κικίλιας

    Τέλος, όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση της πρώην συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο. Όπως είπε, είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει στη ζωή κάποιου μετά το διαζύγιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιάννης Σπαλιάρας: Τι αποκάλυψε για το κρυφό φαγητό στο Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφώνεται η αγωνία στο Nomads: Ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πιο όμορφη και πέτρινη εξοχική κατοικία στον Παρνασσό (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ