• LIFE&STYLE

    Πέθανε ηθοποιός από τη σειρά «The Walking Dead»

    • NewsRoom


    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Scott Wilson, γνωστός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά The Walking Dead. Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο Wilson έδωσε μάχη με τον καρκίνο, ενώ η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter.

    «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο Scott Wilson, ο απίστευτος ηθοποιός που έπαιξε τον Hershel στο #TheWalkingDead, πέθανε σε ηλικία 76 ετών. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου στον παράδεισο, Scott. Σε αγαπάμε», αναφέρει το συγκινητικό tweet.

    Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν να εμφανιστεί και στον 9ο κύκλο της σειράς του AMC, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα.

    σκοτ-γουιλσον
    Scott Wilson

    Ο Wilson γεννήθηκε στην Ατλάντα και έχει εμφανιστεί σε 50 ταινίες, ανάμεσα στις οποίες είναι οι εξής: In the Heat of the Night, In Cold Blood, The Great Gatsby, Dead Man Walking, Pearl Harbor και Junebug.

    Το 1980, έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στο The Ninth Configuration.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ηθοποιός από το «Sons of Anarchy»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκθαμβωτική η Χριστίνα Μπόμπα στο γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Open: Xωρίς ρεύμα αλλά και βίδα στα σκηνικά, αλλάζουν χρώματα στα σήματα μπας και αρέσουν στον δυσαρεστημένο Ιβάν Σαββίδη



    ΣΧΟΛΙΑ