Ξανά στα πόδια του ο Μίκαελ Σουμάχερ; Λίγες μέρες πριν την μαύρη επέτειο του τραγικού ατυχήματος του θρυλικού πιλότου της Formula 1 στις γαλλικές Άλπεις, έρχονται αισιόδοξα μηνύματα για την κατάσταση του, o οποίος, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bunter, κατάφερε να κάνει λίγα βήματα με την βοήθεια φροντιστή. Παράλληλα, το περιοδικό υποστήριξε πως ο Μίκαελ Σουμάχερ κίνησε ελαφρώς το ένα χέρι του. «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος, αλλά μπορεί να περπατάει ξανά για λίγο με την βοήθεια των θεραπευτών του. Μπορεί να κάνει δύο βήματα και να σηκώσει το χέρι του», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Παρ’όλα αυτά, η μάνατζερ του Σουμάχερ, Σαμπίν Κεμ φρόντισε να διαψεύσει το δημοσίευμα αναφέροντας πως: «Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να ξεκαθαρίσουμε πως οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί δεν ευσταθούν. Είναι ανεύθυνο να κυκλοφορούν τέτοιες φήμες, καθώς λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, η ιδιωτικότητα είναι πολύ σημαντική για τον Μίκαελ. Δυστυχώς, δίνουν ψεύτικες ελπίδες».
Όσον αφορά το περιοδικό, όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά στηρίζει το δημοσίευμα, αναφέροντας πως οι παραπάνω πληροφορίες προκύπτουν από έγκυρες πηγές.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η σύζυγος του Γερμανού πιλότου, Κορίνα, έβαλε σε πωλητήριο το ιδιωτικό τζετ αλλά και το σπίτι που διατηρούσε η οικογένεια στη Νορβηγία.

BLOOMBERG
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όλες οι ειδήσεις

DESIGN
ARCHITECTURE &

Όλες οι ειδήσεις
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

STORIES
BLOOMBERG

Όλες οι ειδήσεις