• Media

    Παρασκήνιο: Πού κλείστηκε η συμφωνία του Τζώνη Καλημέρη με το «Ε»

    Τζώνης Καλημέρης

    Τζώνης Καλημέρης


    Ήταν Σάββατο μεσημέρι, λίγες ώρες πριν από τον τελικό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, όταν το στενό δρομάκι, με τις ήσυχες μονοκατοικίες, στα Μελίσσια, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon», γέμισε ανθρώπους, αυτοκίνητα, μηχανές. Η αναστάτωση, στο, κατά τα άλλα ήσυχο, κομμάτι του Αμαρουσίου οφειλόταν σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του ιδιοκτήτη του σταθμού, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος, εκτός της πληροφόρησης του για τη πορεία και τη δυναμική που αναπτύσσει το «Epsilon TV», συναντήθηκε με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, επίσημα, ανέλαβε δυο μέρες αργότερα, τη Δευτέρα, τα νέα του καθήκοντα, ως διευθύνων σύμβουλος της φιλόδοξης τηλεοπτικής προσπάθειας. Λίγες μέρες, πριν, είχε ήδη διαρρεύσει, πως ο Καλημέρης προχωρούσε σε συμφωνία…
    Στο Gaspar με την Άλκηστη

    Η πρώτη συνάντηση των 2 πραγματοποιήθηκε στο Gaspar στο Ψυχικο. Ηταν στις 27 Απριλίου στις 6 το απογευμα. Εκείνη, η Άλκηστη Μαραγκουδάκη, ντυμένη όπως πάντα περίκομψα, και ο Τζώνη Καλημέρης, πιο σπορ, συναντήθηκαν στο Gaspar, απογευματινή ώρα, κάθισαν σε κεντρικό τραπεζάκι και μίλησαν αρκετά και πολύ αφοσιωμένα. Επι της ουσιας σε αυτο το ραντεβου συμφωνήθηκε το περιγραμμα της συνεργασίας τους.

    Άλκηστη Μαραγκουδάκη

    Η φιλική σχέση χρόνων και εκτίμηση τους είναι γνωστά, αλλά η επίσημη θέση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στο Epsilon, ως διευθύντριας προγράμματος και η συνάντηση της με τον Τζώνη Καλημέρη προοικονομούσαν την εξέλιξη σε συνεργασία.

    Δεν ήταν, λοιπόν, κεραυνός εν αίθρια η επίσκεψη του στελέχους στις εγκαταστάσεις του σταθμού και η συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη το Σάββατο, ούτε η αρχή της εργασίας του, την Δευτέρα.

    Εργατικός, ανοιχτόκαρδος, με χιούμορ και εξωστρέφεια, ο Τζώνη Καλημέρης ενημερώθηκε για ανθρώπινο δυναμικό, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, που για λίγο καιρό ακόμα θα φιλοξενούν το τηλεοπτικό σταθμό, μιας και όπως λέγεται θα μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, στις αρχές Ιουνίου, ενώ είχε μια πρώτη επαφή με τα νέα του καθήκοντα, ως Διευθύνων Σύμβουλος.

    Τον Τζώνη Καλημέρη ξενάγησε και ενημέρωσε ο διευθυντής του καναλιού, κύριος Ed Hall.

    Ραντεβού με παρουσιαστές και η κενή θέση του διευθυντή ειδήσεων

    Λακωνικά, το γραφείο Τύπου του σταθμού ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως «Ο τηλεοπτικός σταθμός  Epsilon TV  καλωσορίζει τον κ. Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος, από σήμερα, Δευτέρα 14 Μαΐου, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου».

    Ως στέλεχος ο Τζώνη Καλημέρης, σημάδεψε την ιδιωτική τηλεόραση στη χώρα και οι προσδοκίες για το να οδηγήσει στις κορυφαίες θέσεις τηλεθέασης το Epsilon είναι πολύ μεγάλες. Η εμπειρία του και η σοβαρότητα του άλλωστε συνηγορούν σε αυτό.

    Ήδη, από αύριο, αναμένεται να αρχίσουν τα ραντεβού του με τις προσωπικότητες που ήδη είναι στον αέρα του καναλιού, όπως με την Ναταλία Γερμανού, που ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί αν πρόκειται  να συνεχίσει και πως την πρωινή εκπομπή της, κάθε Σαββατοκύριακο. Μεγάλα όμως είναι τα ερωτηματικά για το τι θα συμβεί με τη θέση του διευθυντή ειδήσεων.

    Οι ψίθυροι στους διάδρομους του καναλιού κάνουν λόγο τόσο για τον κύριο Γιάννη Μιχελάκη, αλλά και για τον Νίκο Χαντζηνικολάου!

    Όπως και να χει, η κινητικότητα που σημειώνεται είναι μεγάλη και το επόμενο διάστημα οι αλλαγές θα είναι ραγδαίες…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Epsilon ο Τζώνη Καλημέρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλκηστη Μαραγκουδάκη στο mononews: Δουλεύω σαν άνδρας



    ΣΧΟΛΙΑ