• LIFE&STYLE

    Όλγα Λαφαζάνη: Η τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της

    • NewsRoom
    Λαφαζανη


    Το δεύτερο μωράκι της έφερε στον κόσμο στις αρχές του Μαρτίου, η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία μέχρι και τις τελευταίες ημέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής Επιτέλους Σαββατοκύριακο.

    Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται στο Instagram γλυκές στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειας. Αυτή τη φορά ανέβασε μία εικόνα, στην οποία η ίδια κρατάει μία κουδουνίστρα και φαίνεται το χεράκι του μωρού.

    «Το πιο αγαπημένο μας μέρος. Η αγκαλιά», έγραψε η Όλγα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

    View this post on Instagram

    Καλημέρα αγαπημένες και αγαπημένοι μου!!!!! Το Πάσχα πλησιάζει και σας έχω τέλειο δωράκι για τα παιδάκια ή τα βαφτιστήρια σας απο την αγαπημένη Μαρία και το @yfasmakaixoros !!! Ένα εξαιρετικά μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα του μονοκερου που δημιούργησε το ύφασμα και χώρος για όλα τα κοριτσάκια. Ο μονοκερος είναι ένας φίλος για αγκαλιά, χαριτωμένος μικρός με υπέροχα χρώματα. Μαζί του και μια καταπληκτική , χειροποίητη λαμπάδα.Το μόνο που χρειάζεται είναι : 1. Να κάνετε follow στο @yfasmakaixoros ( θα το λατρέψετε) και 2. Like και comment στη φωτογραφία Η κλήρωση θα γίνει το Σάββατο 24.03 Good luck ??!!!

    A post shared by Olga Lafazani (@olga_laf) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισκέφτηκε την Όλγα Λαφαζάνη στο μαιευτήριο (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Μαριάννα Γουλανδρή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η επεισοδιακή είσοδος της Άντζελας Δημητρίου στο Πρωινό – Παραλίγο να πέσει κάτω (video)



    ΣΧΟΛΙΑ