• LIFE&STYLE

    Όλγα Φαρμάκη: Το ωραίο κορίτσι που είναι πάντα θλιμμένο (video)

    Όλγα Φαρμάκη


    Γνωστή φυσιογνωμία σε όλους η γλυκύτατη Μελαχροινή Όλγα Φαρμάκη, κερδίζει τις εντυπώσεις στο Survivor 2 βάζοντας κάτω Ολυμπιονίκες, με συνεχείς νίκες σε όποιο παιχνίδι αγωνίζεται, όσο σκληρό και αν είναι. Μετρημένη στις κάμερες, σεμνή, χαμογελάει αλλά ακόμη και αυτό μοιάζει θλιμμένο, σε ένα πρόσωπο, που δε τη νοιάζει να το δείχνει άβαφο, αυτή, η τόσο φωνογραφημένη και αναγορευμένη σε σύμβολο του σεξ.

    Χαμηλών τόνων, δεν δημιουργεί προβλήματα σε μια δημόσιας θέας συμβίωση, ενώ έγινε ήδη στόχος για bullying από κυρίες της δημοσιογραφίας για το πως δείχνει άβαφη και από τα social media για το αν είναι όμορφη ή όχι.

    Είναι και δεν μπαίνει ζήτημα για αυτό! Εκείνο, όμως, που μπαίνει προς συζήτηση, είναι γιατί αυτό το κορίτσι έχει πάντα μια θλίψη στο βλέμμα, μιλάει σιγά, γελάει διακριτικά και δείχνει να πιάνει λίγο χώρο στη βοή των «διάσημων» γύρω της.

    Όλγα Φαρμάκη
    Όλγα Φαρμάκη

    Και γεωπόνος και sexy…

    Η Όλγα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο, ενώ έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό που ζει μόνιμα στην Αυστραλία και δυο μικρότερα. Την Γεωργία και τον Μανούσο. Ο τελευταίος είναι 22 ετών σπουδάζει γραφιστική και ασχολείται με την μαγειρική, με την μεγάλη αδελφή πάντα να τον προσέχει.

    Η Γεωργία; Η Γεωργία ήταν πάντα πολύ δεμένη με την Όλγα και ακολούθησε καριέρα ηθοποιού, ενώ μαζί έχουν το μπλογκ μόδας και μια εταιρεία με αξεσουάρ, μαγιό και κάποια φορέματα. Η Όλγα ήταν η μεγάλη αδελφή πρότυπο, πάντα. Από τότε που σπούδαζε στο ΤΕΙ Γεωπονίας, αλλά και συμμετείχε και στην ομάδα freestyle χορού του Νίκου Βουρλιώτη, με την οποία περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα.

    Το 2006, τολμηρά, αν και από μια πόλη της περιφέρειας που όλοι συζητούν για όλους, συμμετείχε στο διαγωνισμό των Playmate, τον πιο τολμηρό διαγωνισμό για καλλονές που δεν δίσταζαν να εμφανιστούν ακόμα και τόπλες προκειμένου να δείξουν τον αισθησιασμό τους και την αποφασιστικότητά τους.

    Τον τίτλο, τότε, παίρνει η Βάσω Κολλιδά, αλλά η Όλγα κερδίζει τις εντυπώσεις. Κάνει τηλεόραση αρχικά στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου στο τηλεπαιχνίδι “Μεγάλο παζάρι” και αργότερα δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη στην εκπομπή “Όλα”.

    Έχει κάνει πολλά editorial μόδας, φωτογραφήσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά, ενώ ήταν και ραδιοφωνική παραγωγός. Όταν ήταν της μόδας, ασχολήθηκε και με  το τραγούδι συμμετέχοντας στο κομμάτι “Έλα” μαζί με έναν  ράπερ ονόματι Lava.

    Τολμηρές εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, social media με πόζες καυτές και εκρηκτικές δίνουν εύκολα στην Όλγα την ταμπέλα του sex symbol, αλλά η ίδια μαζί με την αδελφή της Γεωργία, ως  fashion bloggers δημιουργούν το δικό τους brand, κυρίως για αξεσουάρ το KISTERSS.

    Και κορμί που κολάζει και μυαλό για μπίζνες η Όλγα! Η Όλγα που όταν γινόταν γνωστή ήταν όλο χαμόγελα, κέφι και γεμάτη χαρά της ζωής. Τώρα μοιάζει μια αποφασισμένη επιχειρηματίας, με ομπρελά προστασίας στα μικρότερα αδέλφια της.

    Φαρμάκη
    Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη

    Μια βραδιά σαν εφιάλτης

    Ήταν ένα κρύο βράδυ Νοεμβρίου του 2011 και η Όλγα βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της, Γωγώς, όπου ετοιμάζονταν για ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική, ώστε η μικρότερη να παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής.

    Ο αγαπημένος τότε, της Όλγας, ο επιχειρηματίας και bon viveur Αλέξανδρος Αγγλούπας, θα έπαιρνε το σκυλάκι της Γωγώς, τη Ζιζέλ, να την προσέχει, όσο τα κορίτσια θα έλειπαν. Εκείνος, πυροβόλησε κατά λάθος, όπως αποφάνθηκε η δικαιοσύνη, την Γωγώ και την μετέφερε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

    Το κορίτσι είχε μείνει επτά ημέρες σε κώμα, έντεκα μέρες στην εντατική, και σχεδόν τρεις μήνες μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για φυσιοθεραπείες. Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, αργότερα περιέγραψε ο ίδιος τη στιγμή του ατυχήματος, αναφέροντας πως εκείνο το βράδυ είχε πάει στο σπίτι και τα κορίτσια επέστρεψαν αργά.

    Αλέξανδρος Αγγλούπας
    Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με την Όλγα Φαρμάκη

    Η Όλγα έμεινε στον κάτω όροφο για να του φτιάξει καφέ κι εκείνος ανέβηκε για να δει το σκυλάκι και να μιλήσει λίγο με την Γωγώ. Έβγαλε το σακάκι του, άφησε το όπλο του στο τραπέζι κι αυτό εκπυρσοκρότησε.

    «Τα έχασα, έπαθα σοκ. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και σε κλάσματα του δευτερολέπτου η Γωγώ ήταν στο πάτωμα.»

    Με τον καιρό η ζωή συνεχίστηκε, ευτυχώς για όλους. «Ήταν μια δύσκολη στιγμή, ήταν ένα ατύχημα, το οποίο στοίχισε πάρα πολύ και στη Γωγώ και σε εμένα. Κατάφερε να με συγχωρέσει. Αυτό ήταν πολύ για εμένα. Ήλπιζα ότι κάποια στιγμή θα γίνει, γιατί αυτό που έκανα ήταν πολύ χοντρό. Παραλίγο να πεθάνει. Τώρα είναι όλα καλά, είμαστε καλά, έχουμε γίνει φίλοι», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, όταν είχε πάει να δει στο θεατρικό που εμφανιζόταν την Γωγώ και μάλιστα, και οι τρεις τους ποζάραν στο φωτογραφικό φακό των κοσμικών στηλών.

    Αλέξανδρος Αγγλούπας
    Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Η Γωγώ είχε δηλώσει πως, «μια χαρά αισθάνθηκα και χάρηκα που ήρθε ο Αλέξανδρος να δει την παράσταση που πρωταγωνηστούσα».

    Το πόσο τραυματικό στάθηκε για το γελαστό κορίτσι, την Όλγα, φάνηκε από μια παραδοχή της σε συνέντευξη της, στο «Πρώτο Θέμα», αρκετό καιρό μετά την τραγική βραδιά που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή της αδελφής της και αφού είχε χαθεί για μεγάλο διάστημα απ’ τα φώτα της ανάλαφρης κοσμικότητας.

    «Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της, η Γωγώ έγινε άλλος άνθρωπος απέναντί μου. Το διάστημα που δεν μιλάγαμε μου κόστισε πολύ. Ήμασταν πάντα πολύ αγαπημένες και μεγαλώσαμε σαν ένα. Δεν είχαμε κόντρες ποτέ και αγαπιόμασταν πολύ. Η αδελφή μου θεώρησε ότι η επιλογή μου δεν ήταν σωστή. Όντως, μπορεί να μην ήταν, αλλά τότε δεν μπορούσα να δω καθαρά και να κρίνω.

    Φαρμάκη
    Όλγα και Γωγώ Φαρμάκη

    Αυτή η ιστορία μού άφησε κατάλοιπα, έχασα την ηρεμία μου για πολλούς μήνες. Ακόμη και τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά, υπάρχουν βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ, νύχτες με ατέλειωτους εφιάλτες. Προσπαθώ να το ξεπεράσω. Τον πρώτο καιρό αισθανόμουν ότι δεν μ’ αγαπάει κανείς. Αποτραβήχτηκα από όλους. Γι’ αυτό άλλωστε προτίμησα τη σιωπή και δεν έδωσα καμία συνέντευξη.

    Είχα κλειστεί στον εαυτό μου. Μπορεί να γέλαγα, αλλά μέσα μου κατέρρεα. Το μυαλό μου ήταν κολλημένο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα. Δεν ήμουν εγώ, έχασα τον εαυτό μου. Εύχομαι αυτό που πέρασα να μην το ζήσει ποτέ κανείς.»

    Και η Όλγα συνέχισε, αγκαλιά με την αδελφή της, να ζει και να επιβιώνει…

    Φαρμάκη
    Γωγώ και Όλγα Φαρμάκη

    She is a survivor, she is not going to give up

    Η Όλγα Φαρμάκη ενταγμένη στο διάσημο παιχνίδι επιβίωσης Survivor 2, κερδίζει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητα και τη σοβαρότητά της, με συμπεριφορά χωρίς επιθετικότητα ή εγωκεντρισμό και διαλέγει να επιβιώνει με τους όρους της!

    Μοιάζει παρά τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και το δεδομένο της συνεχής παρακολούθησής της, ανακουφισμένη, από αυτή την διακοπή της λαμπερής καθημερινότητας της.

    Πίσω της μια δουλειά απαιτητική, αλλά και μια σχέση που έληξε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

    Φαρμάκη
    Όλγα Φαρμάκη

    Τώρα πια, αποφεύγει να δημοσιοποιεί οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή, παρ’ όλα αυτά έχει μαθευτεί πως είναι στο πλευρό του Σταύρου Μπαντόπουλου, που ασχολείται με υπερπολυτελή σκάφη αναψυχής μέσω της All4yachting και έχει βρει την ευτυχία.

    Διότι τα είπαμε, η εκρηκτική Μελαχροινή από το Αγρίνιο, ξέρει να επιβιώνει…

    φαρμάκηΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλγα Φαρμάκη: Έτσι αποχαιρετά τους fans και φεύγει για Άγιο Δομίνικο!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άκρως καλοκαιρινή και καυτή η Όλγα Φαρμάκη (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη: Χρανιώτης και Μάριος στο Survivor 2 (video)



    ΣΧΟΛΙΑ