• LIFE&STYLE

    Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στην Τζαμάικα – Το νυφικό, η γαμήλια σουίτα και το πάρτι (pics)

    τρεβορ-μεγκαν

    Μέγκαν Μαρκλ και Τρέβορ Ένγκελσον


    Το Σάββατο 19 Μαΐου η Μέγκαν Μαρκλ θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο κάστρο του Ουίνδσορ με τον πρίγκιπα Χάρι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τον πρώτο της γάμο, καθώς η πρώην ηθοποιός παντρεύτηκε το 2011 τον παραγωγό ταινιών, Τρέβορ Ένγκελσον. Την ίδια χρονιά, δηλαδή, που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

    Το νυφικό της 36χρονης θα γίνει γνωστό την ημέρα του γάμου, ωστόσο για τον πρώτο της γάμο, επέλεξε να φορέσει ένα λευκό στράπλες μακρύ φόρεμα με οδοντωτό πέτο σε μπόχο στυλ. Η λαμπερή ζώνη με στρας ήταν η μόνη εντυπωσιακή λεπτομέρεια του, κατά τ’ άλλα, απλού φορέματος.

    Το γαμήλιο φόρεμα ταίριαζε με τη γενικότερη χαλαρή ατμόσφαιρα του γάμου στο σύνολό του, καθώς έμοιαζε περισσότερο με ένα beach party. Η Μέγκαν και ο τότε καλός της επέλεξαν την Τζαμάικα ως τοποθεσία του γάμου τους, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον φαντασμαγορικό βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, που θα παρακολουθήσει ολόκληρος ο πλανήτης.

    πρωτο-νυφικο-μεγκαν-μαρκλ
    Η Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο της γάμο το 2011

    Καλεσμένοι ήταν μόλις 102 άτομα και ο γάμος διήρκεσε τέσσερις ημέρες, ενώ στο γάμο της με τον Χάρι ο αριθμός των καλεσμένων υπολογίζεται στους 800 και το μυστήριο μαζί με την δεξίωση θα ολοκληρωθούν την ίδια μέρα.

    τρεβορ-μεγκαν
    Μέγκαν Μαρκλ και Τρέβορ Ένγλεσεον

    Η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες από Αφροαμερικανίδα μητέρα και Αμερικανό πατέρα, γνώρισε τον πρώτο της σύζυγο το 2004. Έξι χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν και το 2011 αποφάσισαν να παντρευτούν.

    πρώτος-γαμος-μεγκαν--μαρκλ

    Τον Αύγουστο του 2013, έπειτα από 9 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι έδωσε τέλος στο γάμο του, δηλώνοντας ως αιτία του χωρισμού «ασυμβίβαστες διαφορές».

    τζαμαικα

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σχέση τους αντιμετώπισε δυσκολίες, καθώς η Μέγκαν δούλευε στον Καναδά και συγκεκριμένα στο Τορόντο, όπου γυρίζεται το νομικό δράμα Suits, ενώ ο Τρέβορ ζούσε στο Λος Άντζελες.

    τζαμαικα
    Η γαμήλια σουίτα στο Jamaica Inn, όπου έμειναν η Μέγκαν με τον σύζυγό της, Τρέβορ
    τζαμαικα
    Ιδιωτική βίλα του Jamaica Inn
    μεγκαν μαρκλ
    Τρέβορ Ενγλεσεον και Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρακολουθήστε το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Hilton Athens

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν Μαρκλ θα παρευρεθούν στο γάμο της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν υπήρξε τροχαίο ατύχημα για την αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ λέει η αστυνομία!



    ΣΧΟΛΙΑ