• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Ο αποψινός νικητής θα κερδίσει το έπαθλο, την επικοινωνία… και 10000€!

    • NewsRoom
    nomads


    H τηλεοπτική υπερπαραγωγή, Nomads, βρίσκεται στην τελική ευθεία για το Μεγάλο Τελικό, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Tι γίνεται, όμως, μέχρι τότε;

    Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα επάθλου και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND. Ο νικητής θα κερδίσει 10000€ από τα 50000€ που έχουν αποσπαστεί από το έπαθλο των 150000€.

    Επίσης, ο νικητής θα κάνει SCUBA DIVING μαζί με δύο ακόμα παίκτες της επιλογής του.

    nomadsnomads

    Η στιγμή επικοινωνίας από τη WIND θα είναι πλέον για όλους τους Νομάδες.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ:

    Το σημερινό αγώνισμα αποτελείται από 5 διαφορετικά παιχνίδια. Στα 4 πρώτα παιχνίδια θα πρέπει οι παίκτες να μαζέψουν πόντους με βολές και στόχους που θα πρέπει να πετύχουν.

    nomads

    nomads

    Θα παίξουν και οι 7 παίκτες ατομικά μέχρι το τέταρτο παιχνίδι. Στη συνέχεια οι 3 καλύτεροι θα ξαναπαίξουν και οι δυο καλύτεροι θα αγωνιστούν στο πέμπτο παιχνίδι. Ο νικητής θα κερδίσει το έπαθλο και τα 10.000 ευρώ μετρητά.

    ΚΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΣΧΟΙΝΙΑ

    Στο πρώτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους σχοινένιους κρίκους και να καταφέρουν να τους βάλουν στους πασσάλους που έχουν τους υψηλότερους πόντους. Για κάθε κρίκο που θα μπαίνει στον πάσσαλο, θα αντιστοιχούν οι πόντοι που θα αναγράφονται επάνω.

    nomads nomads

    ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ

    Στο δεύτερο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέσα στους κουβάδες. Στον κάθε κουβά αναγράφονται διάφοροι πόντοι και με κάθε τους επιτυχημένη βολή θα μαζεύουν τους αντίστοιχους πόντους.

    ΔΙΣΚΟΙ

    Στο τρίτο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τους δίσκους και να καταφέρουν να τους βάλουν μέσα στα ειδικά κλουβιά. Στο κάθε κλουβί αναγράφονται και διαφορετικοί πόντοι.

    nomads nomads

    ΤΡΑΜΠΑΛΑ

    Στο τέταρτο παιχνίδι θα πρέπει να βάλουν το πόδι τους και να πατήσουν την τραμπάλα, ώστε να πετάξουν το σακί και να το προσγειώσουν μέσα στο μεγάλο στόχο. Σε κάθε ζώνη του στόχου αντιστοιχούν διάφοροι πόντοι. Όσο πιο κοντά στο κέντρο πέφτει το σακί τόσοι περισσότεροι θα είναι οι πόντοι που θα κερδίζουν οι παίκτες.

    ΠΑΖΛ

    Στο τελευταίο παιχνίδι θα πρέπει να πετάξουν τις μπάλες μέχρι να γκρεμίσουν όλα τα κομμάτια του πάζλ κάτω από το τραπέζι. Εκείνος που θα το καταφέρει πρώτος θα είναι ο νικητής.

    nomads nomads

    nomads nomads

    Μην το χάσετε, απόψε στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκτός Nomads ο Αλεξάνδρου – Γιατί δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα (Video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Γλέντι στο twitter με το ξυρισμένο κεφάλι του Γιώργου Κατσινόπουλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Το γλέντι στη βίλα και η αντίδραση του Κατσινόπουλου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ