• LIFE&STYLE

    Nίκος Βέρρεος: O Έλληνας που κατέκτησε τις πασαρέλες του Χόλιγουντ

    • NewsRoom


    Τα τελευταία χρόνια, το ελληνικό στοιχείο εγκαθίσταται ολοένα και πιο βαθιά στην βιομηχανία της μόδας. Τα ονόματα των Ελλήνων σχεδιαστών ακούγονται όλο και συχνότερα και οι μεγαλύτερες σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς τους εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους, αποσπώντας τα καλύτερα σχόλια.

    ‘Ενας από αυτούς είναι και ο σχεδιαστής μόδας, Νίκος Βέρρεος, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στις ΗΠΑ μετά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μόδας Project Runway, το οποίο παρουσιάζει η Heidi Klum.

    Nick and Heidi

    Την άνοιξη του 2013 ο Νίκος ξεκίνησε τη σειρά ρούχων του NV Verreos, η οποία πωλείται σε όλη τη χώρα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση NVNickVerreos.com.

    Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ως σχολιαστής μόδας των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί και ανταποκριτής για το τηλεοπτικό κανάλι E!, το NBC και το CNN International.

    Nick_drapes5

    Έχει συνεργαστεί και σχεδιάσει επί παραγγελία φορέματα για πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Orbit Gum, της Wrigley, της Heineken και της Mattel.

    Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος της ειδικής ομάδας μόδας του Δικτύου Wrap TV Guide για τις Χρυσές Σφαίρες, τα Grammys, τα βραβεία SAG, τα Primetime Emmys και έχει αναλάβει τη ζωντανή ανταπόκριση και σχολιασμό για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

    Η έμπνευση από την Ελλάδα

    «Στις τελευταίες μου διακοπές στην Ελλάδα εμπνεύστηκα πάρα πολύ από τα χρώματα τις βουκαμβίλιες, τα δέντρα, τις σκεπές των σπιτιών, τη Μύκονο, τους ανεμόμυλους, τα πάντα. Βρήκα αυτό το ύφασμα που για μένα απεικονίζει σαν καλειδοσκόπιο όλα αυτά που βλέπω οδηγώντας το σκούτερ μου στη Μύκονο, από τη χώρα μέχρι την παραλία. Έχω επηρεαστεί πολύ από τα Ελληνικά γλυπτά, τη Μεσόγειο, την εικόνα της θεάς Αθηνάς».

    Actress arrives at the 2014 Creative Arts Emmy Awards at Nokia Theatre L.A. Live on August 16, 2014 in Los Angeles, California.
    Actress arrives at the 2014 Creative Arts Emmy Awards at Nokia Theatre L.A. Live on August 16, 2014 in Los Angeles, California.

    Ο στόχος του

    «Προσωπικά, αν μπορώ να κάνω μια γυναίκα να νοιώσει έτσι, μέσα από ένα ρούχο, μέσα από κάτι ασήμαντο όπως η μόδα αν μπορέσω να την κάνω να αισθανθεί καλύτερα, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να νοιώσει όμορφη τότε έχω κάνει καλά τη δουλειά μου».

    Nick_Cleopatra2



    ΣΧΟΛΙΑ