• LIFE&STYLE

    Νίκος Μπάρκουλης: «Μακάρι να μπορούσα να γιορτάσω με τον πατέρα μου τα γενέθλιά μου!»

    • NewsRoom


    Για τον χαμό του πατέρα του Ανδρέα Μπάρκουλη, τη σχέση του με τη μητέρα του και το επάγγελμα που θέλει να ακολουθήσει μίλησε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Νίκος Μπάρκουλης.

    Ο 17χρονος Νίκος, που εξωτερικά θυμίζει τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία, μίλησε ανοιχτά  στην εκπομπή «Ελένη» στον Alpha και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι τον συμβούλεψε ο πατέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ξεκαθαρίζοντας ότι θα ακολουθεί πάντα αυτή τη συμβουλή: «Ο πατέρας μου, πριν φύγει με συμβούλεψε να είμαι καλός άνθρωπος! Δεν μιλάγαμε πολύ γιατί δεν ήθελα να τον κουράζω…».

    Μπάρκουλη

    «Πάντα πέρναγα τα γενέθλια μου μαζί του στο νοσοκομείο! Όταν πέθανε είπα καλύτερα 100 φορές να ζούσε και ας έκανα τα γενέθλια μου στο νοσοκομείο!» εξομολογήθηκε ο νεαρός σκορπώντας συγκίνηση.

    Νικόλας Μπάρκουλης
    Νικόλας Μπάρκουλης

    «Μεγάλωσα απότομα και έχω τη μαμά μου κορώνα στο κεφάλι μου», δήλωσε για τη μητέρα του, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί καν να διανοηθεί τι θα γίνει αν εκείνη πάθει κάτι κακό.

    Ακόμη, ο 17χρονος δεν έκρυψε την επιθυμία του να ασχοληθεί με το θέατρο τελειώνοντας το σχολείο. Βαδίζοντας στα χνάρια του πετυχημένου πατέρα του, εξέφρασε την επιθυμία του να γραφτεί σε δραματική σχολή.

    Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο νοσοκομείο ο γιος του Μπάρκουλη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τρυφερά λόγια του γιου του Μπάρκουλη στην κηδεία της Λάσκαρη: «Θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ»



    ΣΧΟΛΙΑ