• LIFE&STYLE

    Black Friday: Τρελές εκπτώσεις σε Public, McArthur, Oysho, Sephora, Γερμανό και Κωτσόβολο

    black friday


    Ήδη από τη Δευτέρα η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς Black Friday. Κάθε μέρα σχεδόν όλο και περισσότερα καταστήματα δημοσιεύουν εικόνες και trailers, με τα οποία γνωστοποιούν στους πελάτες τους τη συμμετοχή τους στη Μαύρη Παρασκευή.

    Μάλιστα, φέτος έχουν ανακοινωθεί εκπτώσεις-σοκ μέχρι και 80%. Η πρώτη αλυσίδα που μπήκε και φέτος στον χορό της Black Friday, ήταν τα καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και βιβλίων Public.

    Mε δυο ιδιαίτερα ευφάνταστα σποτάκια ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο θεσμό της Black Friday και η ΚωτσόβολοςΗ μεγαλύτερη αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών στη χώρα καλεί τους καταναλωτές να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να αγοράσουν προϊόντα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

    Tα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα γιορτάζουν τη Black Friday με μοναδικές προσφορές, όπως έκαναν και πέρυσι. 

    Στον θεσμό της Black Friday συμμετέχουν και τα καταστήματα καλλυντικών SEPHORA. H εταιρεία προανήγγειλε μοναδικές εκπτώσεις.

    Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι θα μείνουν όσοι βρεθούν στο Mc Arthur Glen την Παρασκευή, καθώς θα μπορούν να ψωνίσουν αγαπημένες και γνωστές μάρκες με τεράστιες εκπτώσεις έως και 80%. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές εδώ.

    Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST συμμετέχει και αυτό στο θεσμό της Black Friday, με προσφορές στα καταστήματά του. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα βρουν ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, βιβλία, κοσμήματα, καλλυντικά και υπηρεσίες κομμωτηρίου σε ειδικές τιμές.

    Αν θέλετε να κάνετε μια ανανέωση στα εσώρουχα και τις πιτζάμες σας, η Oysho είναι εδώ. Από την Πέμπτη 23/11 βράδυ στις 22.00 μ.μ μέχρι και 25/11 στις 23.59 μ.μ θα έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε με έκπτωση 20% ρούχα και εσώρουχα της επιλογής σας, τόσο στο Online όσο και στα φυσικά καταστήματα.

    Δυναμικό «παρών» θα δώσει και η εταιρεία ρουχισμού Prince Oliver, με μεγάλες προσφορές, που θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η ιστορία της Μπλακ Φράιντεϊ: Όλα ξεκίνησαν από τα Άνω Κωτσοβολιώτικα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Black Friday: Ο απόλυτος οδηγός για να βγείτε κερδισμένοι

     



    ΣΧΟΛΙΑ