• LIFE&STYLE

    Βγήκε το διαζύγιο της Ωνάση – Πόσα λεφτά δίνει στον Αλβάρο

    • NewsRoom
    Αθηνά Ωνάση


    Η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι και επίσημα διαζευγμένοι. Μετά από ενάμιση χρόνο μηνύσεων, ασφαλιστικών μέτρων, αγωγών και μεγάλης κόντρας, βγήκε εν τέλει το διαζύγιο.

    Σύμφωνα με την Espresso, το διαζύγιο εκδόθηκε με τους δυο αντίδικους να έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα θέματα, θέλοντας έτσι να βάλουν ένα τέλος σε ότι τους θυμίζει την περίοδο που υπήρξαν παντρεμένοι.

    Πληροφορίες, του γερμανικού περιοδικού “Bunte.de” αναφέρουν πως και οι δυο εκπροσωπήθηκαν στο Βελγικό Δικαστήριο από τους δικηγόρους τους και ζήτησαν να γίνει γρήγορα μια συμφωνία.

    Έτσι, αν και αρχικά οι απαιτήσεις του Ντόντα άγγιζαν τα 400.000.000 δολάρια (βάσει των υπολογισμών που προέκυψαν από τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, αλλά και των κοινών επιχειρήσεων για τα άλογα που είχε με την Αθηνά), τελικά ο γόης αναβάτης, αρκέστηκε σε όσα όρισε το δικαστήριο, χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις. Το ποσό δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι πολύ μικρότερο απ΄αυτό που διεκδικούσε.

    Ο λόγος που ο Ντόντα δεν έδωσε συνέχεια στην δικαστική διαμάχη είναι η ανάγκη του να προχωρήσει την ζωή του και να βγάλει για πάντα από την ζωή του την Ωνάση.

    Να σημειωθεί πως πριν λίγες μέρες, ο σύμβουλος της οικογένειας Ωνάση,  Αλέξης Μανθεάκης, αποκάλυψε πως ο Ντόντα απατούσε την Ωνάση γ για 8 (από τα 11 χρόνια)  και είχε παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» για την Αθηνά Ωνάση: Δικαστήριο δικαιώνει τον Αλβάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση με Ιταλό αναβάτη: Δείχνει πως ξεπέρασε τον Αλβάρο για πάντα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας που άφησε τη γυναίκα του για την Αθηνά Ωνάση

     



    ΣΧΟΛΙΑ