• LIFE&STYLE

    Ολυμπιακός και ΑΕΚ για την Ευρω-πρόκριση με αμέτρητα στοιχήματα από το Stoiximan.gr

    • NewsRoom


    Μετά την επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα και τις συλλογικές υποχρεώσεις, σειρά παίρνει η Ευρώπη. Η 5η αγωνιστική σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα δεν μπορεί παρά να είναι κομβική για όλες τις ομάδες που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα κάτι από τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχουν ουσιαστικές ελπίδες, (λιγότερο ο Ολυμπιακός, περισσότερο η ΑΕΚ) για να πετύχουν τον στόχο τους.

    Κι όμως γίνεται

    Για τον Ολυμπιακό, ο στόχος ήταν μάλλον η κατάληψη της 3ης θέσης από τη στιγμή που έμαθε τα ονόματα των αντιπάλων του στον 4ο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με ίσως κάποιες… κλεφτές ματιές στην 2η προνομιούχο θέση, κοντράροντας τη Γιουβέντους. Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν αύριο τη Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία και θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο Europa League. Αν αυτή συνδυαστεί και με 2 γκολ διαφορά, τότε μιλάμε για το απόλυτο, αφού η ομάδα του Τάκη Λεμονή θα βρεθεί από πάνω και θα αρκεί να μην καταφέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον ίδιο η Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική, όπου οι Πορτογάλοι αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Νικολάου και Πάρντο είναι οι μοναδικοί σκόρερ του Ολυμπιακού στη διοργάνωση, με το Stoiximan.gr να προσφέρει το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πάρντο και να κερδίσει ο Ολυμπιακός σε εξαιρετικές αποδόσεις!

    Μισό βήμα έμεινε

    Η ΑΕΚ τα πήγε περίφημα στον 4ο επίσης όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο θα καταφέρει να πάρει την 2η (μπορεί και την 1η) θέση στο όμιλο και να βρεθεί στις 32 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Το μόνο που της έχει μείνει να κάνει μετά τις 2 ισοπαλίες με την πανίσχυρη Μίλαν, είναι να κερδίσει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ τη Ριέκα, και αν η Αούστρια δεν κερδίσει μέσα στο Μιλάνο, θα έχει ήδη βρεθεί στην επόμενη φάση. Ακόμα όμως και κάτι να “στραβώσει” η ΑΕΚ θα ταξιδέψει την τελευταία αγωνιστική στην Αυστρία με πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Ο Λιβάγια είναι σε τρομερή κατάσταση, όντας ο τελευταίος σκόρερ της ΑΕΚ στην Ευρώπη (2 με την Αούστρια),  ενώ την Κυριακή πέτυχε και… “buzzer beater” απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Το Stoiximan.gr προσφέρει τον Λιβάγια μαζί με δεκάδες επιλογές σκόρερ και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα για την εν λόγω αναμέτρηση!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Stoiximan, Platinum Χορηγός του 2ου Voxxed Days Thessaloniki

     



    ΣΧΟΛΙΑ