• LIFE&STYLE

    Ο Γιάννης Αϊβάζης αποχώρησε …ξανά από το Survival Secret (video)


    Για δεύτερη φορά αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης «Survival Secret» ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος είχε φύγει και πριν από περίπου ένα μήνα.

    Ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποχωρήσει πριν περίπου ένα μήνα καθώς δεν μπορούσε να δεχτεί πως οι συμπαίχτες του τον στέλνουν στην αντίπαλη ομάδα.

    Αποφάσισε, όμως, να επιστρέψει, όταν το κανάλι οργάνωσε παιχνίδια στις Σεϋχέλλες με όσους παίκτες είχαν αποχωρήσει δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάνε απευθείας στον ημιτελικό.

    Ο παίχτης του Survival Secret, όμως, αντί να επιλέξει αυτό, αποφάσισε να γυρίσει στις καλύβες με συμπαίκτες και αντιπάλους. Μάλιστα, μαζί του έπρεπε να επιλέξει ακόμα ένα άτομο και διάλεξε τον Στάθη Λίτσα.

    Ωστόσο, η υποδοχή δεν ήταν θερμή καθώς κανείς από τους δύο δεν έκατσε πολύ στο παιχνίδι, αφού αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς

    Τα αίματα μάλιστα είχαν «ανάψει» όταν ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Δρούλιας είχε σχολιάσει το εξής: «Αν ο Γιάννης θέλει να έρθει να κερδίσει εντυπώσεις στο παιχνίδι, να του θυμίσω ότι εμείς έχουμε γένια, μαλλιά, είμαστε αδύνατοι 15 κιλά, δεν είμαστε ούτε ξυρισμένοι, ούτε χτενισμένοι, ούτε με 20 κιλά παραπάνω, ούτε πήγαμε σπίτια μας στις οικογένειές μας. Αποχώρησε οικειοθελώς επειδή δεν του άρεσε το παιχνίδι και ξαναγύρισε να μας λογοκρίνει για αυτά που είπαμε. Κωλοτούμπες δεν σηκώνονται εδώ πέρα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tv ζόρια: Μα που πήγε η τηλεθέαση των reality επιβίωσης;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υστερία τηλεπαιχνιδιών!Ζέτα και Βίκυ, Χρήστος και Μαρία, Ελένη και προσεχώς… Σμαράγδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για τις χάρες της καλλίπυγου Μαρίας Κορινθίου! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ