• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Τι έπαθλο θα διεκδικήσουν απόψε οι τρεις αρχηγοί των ομάδων;

    • NewsRoom
    Nomads


    Το Nomads του ΑΝΤ1, που ταξιδεύει τους τηλεθεατές κάθε βράδυ στο Palawan στις Φιλιππίνες, θα μας κρατήσει κι απόψε συντροφιά. Τα στοιχεία της ανατροπής, της περιπέτειας και της αδρεναλίνης, δεν φθίνουν ποτέ.

    Μετά από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας που παρακολουθήσαμε την Τετάρτη και τον ορισμό των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση, ήρθε η ώρα για τους αρχηγούς των τριών ομάδων να βάλουν τα δυνατά τους και να μπουν στον πεδίο της μάχης, διεκδικώντας το έπαθλο ο καθένας για την ομάδα του.

    Nomads

    Nomads

    Οι τρεις αρχηγοί που θα κληθούν να αγωνιστούν για το έπαθλο, το οποίο θα είναι μια βραδιά διασκέδασης στο εξωτικό νησί Palawan, είναι οι εξής: η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών.

    Nomads  Nomads

    Στο σημερινό αγώνισμα, οι παίκτες θα παίξουν ξεχωριστά.

    Θα πρέπει να μεταφέρουν τα ξύλινα αγαλματίδια μέσα στην ειδική σκακιέρα και να τα τοποθετήσουν στα ειδικά σημεία μέσα σε αυτήν. Παράλληλα, θα τραβούν ένα σκοινί το οποίο θα κρατάει τη σκακιέρα σταθερή και ενώ το κρατάνε θα πρέπει να ξεπερνούν τα εμπόδια που θα συναντούν χωρίς να πέφτουν τα αγαλματίδια.

    Όποια παίκτρια καταφέρει να τερματίσει με όλα τα αγαλματίδια να είναι όρθια μέσα στη σκακιέρα, θα είναι η νικήτρια της σημερινής δοκιμασίας και θα κερδίσει το έπαθλο.

    Nomads Nomads

    Ποιοι θα απολαύσουν, άραγε, μια όμορφη βραδιά γεμάτη διασκέδαση και ψυχαγωγία στο νησί Palawan των Φιλιππινών; Θα το μάθουμε απόψε στις 21.00, σε ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο αγωνία.

    Nomads

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Η Εύη Ιωαννίδου μιλάει για τη σχέση της με τον Μάριο και τον Πάνο του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά της Νατάσας Καλογρίδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα που μένουν στις Φιλιππίνες



    ΣΧΟΛΙΑ