• LIFE&STYLE

    Το Netflix προσέγγισε τον Γιώργο Λάνθιμο για τη σειρά Black Mirror

    • NewsRoom
    Oscars

    Γιώργος Λάνθιμος


    Από το Netflix προσεγγίστηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης της ταινίας «Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού», Γιώργος Λάνθιμος, και συγκεκριμένα για επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς Black Mirror.

    Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Κυνόδοντας» και «Ο αστακός», αποκάλυψε στην εφημερίδα The Independent, ότι τον προσέγγισε ο δημιουργός της σειράς, Τσάρλι Μπρούκερ για να επιβλέψει ένα επεισόδιο του νέου κύκλου.

    «Συζητήθηκε. Δεν κάναμε τελικά κάτι, αλλά τους συνάντησα. Θα ήταν ενδιαφέρον» δήλωσε ο σκηνοθέτης. Υπαινίχθηκε μάλιστα, ότι είναι ακόμη ανοιχτός στην ιδέα, προσθέτοντας ότι, «Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον».

    Ο Γ. Λάνθιμος δήλωσε ακόμη ότι φλερτάρει με την ιδέα να μεταφέρει την ταινία του «Άλπεις» στην τηλεόραση.

    Η ταινία του 2011 παρακολουθεί τα μέλη μιας ομάδας με το όνομα «Άλπεις», που προσλαμβάνονται από συγγενείς και φίλους νεκρών για να αντικαταστήσουν αυτούς που χάθηκαν. Μια κοπέλα όμως αποφασίζει να παραβιάσει τους αυστηρούς κανόνες τους οποίους έχει θεσπίσει ο αρχηγός της επιχείρησης.

    «Σκέφτομαι την ιδέα να κάνω μία σειρά με την υπόθεση της ταινίας “Άλπεις”, επειδή είναι από τα φιλμ που δεν είδε κανένας», σημείωσε.

    Ο τέταρτος κύκλος της σειράς Black Mirror αναμένεται να προβληθεί στο Netflix τον επόμενο μήνα, με επεισόδια που θα σκηνοθετήσουν οι Τζόντι Φόστερ και Τζον Χίλκοουτ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τζένη Μπαλατσινού: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Λυδία Κονιόρδου έπαυσε τη Γενική Διευθύντρια του Κέντρου Κινηματογράφου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και τα σεξουαλικά φετίχ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ