• LIFE&STYLE

    Survivor: Aυτή είναι η καλλονή τραγουδίστρια που έχει παντρευτεί ο Βo

    survivor


    Είναι ένα από τα φαβορί του Survivor, αν και κανένας δεν το περίμενε όταν μπήκε στο παιχνίδι! Ο λόγος για τον Bo ο οποίος αν και δεν δίνει δικαίωμα για τα προσωπικά του, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιες από τις σχέσεις του με γνωστές κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου.

    Όπως για παράδειγμα το ειδύλλιο που είχε με την Μάρω Λύτρα αλλά και η πενταετής σχέση του με την Φωτεινή Τσιτσιγκού- και οι δύο πρώην παίκτριες του Fame Story. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν όμως, είναι ότι ο ράπερ υπήρξε παντρεμένος πριν από πολύ καιρό- για λίγο όμως διάστημα.

    Survivor
    Η Φωτεινή Τσιτσιγκού

    Η τραγουδίστρια Έλενα Αρμάο, με καταγωγή από την Κινσάσα του Κονγκό και μητέρα Κρητικιά, ήταν η γυναίκα που υπήρξε παντρεμένη στο παρελθόν με το μουσικοσυνθέτη και ράπερ Bo.

    Survivor
    H Μάρω Λύτρα

    Ο «Διάσημος» παίκτης του reality που σαρώνει σε τηλεθέαση και η τραγουδίστρια που έχει χαρακτηριστεί ως η Ελληνίδα Beyonce παντρεύτηκαν πριν από 12 χρόνια και πήραν σχεδόν αμέσως την απόφαση να χωρίσουν.

    armao2armao4armao1armao3

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Αγγελόπουλος κοροϊδεύει τη Σάρα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλη η οικογένεια του Αγγελόπουλου για τα όσα ακούγονται για τον παίκτη – Ο Ντάνος ήταν πάντα τίμιος



    ΣΧΟΛΙΑ