• LIFE&STYLE

    Nomads: Οι πρώτες δηλώσεις της Νατάσας Καλογρίδη – Γιατί συγκινήθηκε με τον Μαυρίδη (video)

    • NewsRoom
    Καλογρίδη Νατάσα

    Νατάσα Καλογρίδη


    Μετά την αποχώρησή της από το Nomads και την επιστροφή της στην Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό του ΑΝΤ1.

    H ηθοποιός, αποκάλυψε το λόγο που δέθηκε περισσότερο με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη, όταν πήγε στην ομάδα της «Φωτιάς». Μάλιστα, δήλωσε ότι συγκινήθηκε για τον λόγο που δέχτηκε να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης ο Μαυρίδης.

    «Δεν είχα δει καβγάδες του Γιώργου και της ομάδας… Όταν μπήκα ήμουν με τον Γιώργο και τον Νίκο, αλλά και με την ομάδα…», και πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Μαυρίδης παραλίγο κάποια στιγμή να τα τινάξει όλα στον αέρα, όμως, «βρίσκεται εκεί για έναν ιερό σκοπό και δεν είναι το έπαθλο σαν έπαθλο… δε θέλω να συνεχίσω να πω περισσότερα γι’ αυτό!».

    Η ηθοποιός συγκινήθηκε και δεν ήθελε να δώσει καμία λεπτομέρεια για τον σκοπό της συμμετοχής του Μαυρίδη στο ριάλιτι.

    «Έχουν αρχίσει τα πράγματα να παίρνουν διαστάσεις τεράστιες αυτή τη στιγμή. Αυτό που τους ενώνει είναι τα αγωνίσματα. Ο καθένας επιλέγει πως θα συμπεριφερθεί ανάλογα με το ποιόν του. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει πράγματα και καταστάσεις. Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ένας άνθρωπος μαχητικός, έξυπνος, εύστροφος και καλό παιδί. Είναι καθαρός. Αυτό που εγώ γνώρισα και κατάλαβα», δήλωσε η πρώην παίκτρια.

    Παράλληλα, η Νατάσα σχολίασε το περιστατικό με τα σκυλιά, που στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθεί «κόντρα» μεταξύ της ομάδας. «Για τα μικρόβια κάναμε τέσσερα εμβόλια πριν πάμε στις Φιλιππίνες. Μικρόβιο μπορεί να πάρεις από το κουνούπι, από τα ποντίκια που ήταν στην παραλία. Στη βίλα είχε κατσαρίδες, μέσα στο σπίτι, όχι όμως επειδή ο Γιώργος μοίραζε το φαγητό του απλά στα σκυλάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ωστόσο, για την διαφωνία μεταξύ του Γιώργου Μαυρίδη και της Μαντώ Γαστεράτου, η ίδια ανέφερε πως: «Τι θέση να πάρω εγώ σε αυτό; Ο Γιώργος λέει ότι όντως έχει συμβεί, ότι ειπώθηκε αυτό από τη Μαντώ. Επιμένει μέχρι το σημείο να τα τινάξει όλα στον αέρα! Τι θέλετε να μου πείτε; Ότι ο Μαυρίδης έλεγε ψέμματα;».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς αντέδρασαν οι χρήστες του Twitter για τους 280 χαρακτήρες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι 6 νέες ταινίες της εβδομάδας – Στους κινηματογράφους από 9 Νοεμβρίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Δελεαστικό το αποψινό έπαθλο!



    ΣΧΟΛΙΑ