• LIFE&STYLE

    Να γιατί η βασιλική οικογένεια έχει πάντα μαζί αυτά τα ρούχα (pics + video)

    • NewsRoom
    Ουίλιαμ

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον


    Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει ενδυματολογικό κώδικα. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει για όλες τις βασιλικές οικογένειες του κόσμου. Το ενδιαφέρον στοιχείο, ωστόσο, είναι ότι είναι υποχρεωμένοι στα ταξίδια τους εκτος της Βρετανίας να έχουν μαζί τους μια αλλαξιά με… μαύρα ρούχα.

    Και αυτό ώστε σε περίπτωση θανάτου ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας να είναι κατάλληλα ντυμένοι όταν προσγειωθούν στην χώρα.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Independent, δεν γίνεται να έχει πεθάνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και κάποιο άλλο μέλος της να βγει από το αεροπλάνο χωρίς να φοράει μαύρα ρούχα, όπως αρμόζει στην περίπτωση.

    Η βασιλική οικογένεια

    Και όσους θεωρούν ότι τα… μέτρα αυτά είναι υπερβολικά, η ίδια η πραγματικότητα έρχεται να τους διαψεύσει. Η βασίλισσα Ελισάβετ βρισκόταν σε ταξίδι στην Κένυα το 1952 και ενώ είχε ξεχάσει την μαύρα αλλαξιά της, πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας της πέθανε.

    Επειδή δεν είχε μαζί της μαύρο φόρεμα, αναγκάστηκε να περιμένει μέσα στο αεροσκάφος προκειμένου να της φέρουν ένα μαύρο φόρεμα και να μπορέσει να αποβιβαστεί φορώντας τα κατάλληλα για την περίσταση ρούχα.

    Δείτε εικόνες και βίντεο:

    Η βασίλισσα Ελισάβετ το 1952

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος-Μαρί Σαντάλ: Στη Μύκονο για διακοπές με την οικογένεια (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε τη βασίλισσα Ελισάβετ να ιππεύει, στα 91 της χρόνια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρωτότυπα μαγιό για φέτος το καλοκαίρι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ