• LIFE&STYLE

    Μπο: Δημόσια έκκληση για τον μικρό Δημήτρη

    • NewsRoom
    Μπο


    Δημόσια έκκληση μέσω Instagram έκανε ο Μπο για τον μικρό Δημήτρη από τα Χανιά, ο οποίος πάσχει από αιματεμέσεις και χρειάζεται να μεταβεί σε μια εξειδικευμένη ερευνητική κλινική της Μεγάλης Βρετανίας.

    Ο ράπερ και πρώην παίκτης του Survivor, ζήτησε τη βοήθεια όλων προκειμένου να λάβει την κατάλληλη νοσηλεία ο μικρός Δημήτρης. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπο δείχνει την ευαίσθητη πλευρά του βοηθώντας παιδάκια που το έχουν ανάγκη.

    Για τον σκοπό αυτό, ο αγαπημένος ράπερ ανέβασε μια φωτογραφία του παιδιού στο Instagram και έγραψε ότι, «Ο 5χρονος Δημητράκης πάσχει από αιματεμέσεις. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Χρήζει άμεσα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο ερευνητικό νοσοκομείο στο εξωτερικό. Βοηθήστε τον Δημήτρη να κάνει το ταξίδι της Ελπίδας».

    Υπενθυμίζεται πως για τον ίδιο σκοπό επιχειρήσεις ξεκίνησαν να στήνουν κουμπαράδες για να μαζευτούν τα χρήματα της νοσηλείας, ενώ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, μουσική εκδήλωση με στόχο την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Δημήτρη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Εμφάνιση-έκπληξη στο The Voice! – Ποιος ο ρόλος του (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνος Βασάλος: Δίχως τέλος η κόντρα ανάμεσα στον πατέρα του και την πρώην του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δωρεάν προβολές ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης



    ΣΧΟΛΙΑ