• LIFE&STYLE

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Τα νέα συγκινητικά μηνύματα για τον θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη


    Συγκίνηση και θλίψη προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος της Ζωής Λάσκαρη, στην οικογένεια της αλλά και τους αμέτρητους φίλους και θαυμαστές της.

    Η μικρή της κόρη, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, αποχαιρέτησε, χθες, την αγαπημένη της μητέρα με μια φωτογραφία και λίγα λόγια αγάπης στα social media: «Το πιο λαμπρό αστέρι μου μαμάκα μου σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στο Instagram.

    Σήμερα επανήλθε με δύο νέα συγκινητικά μηνύματα.

    Στο πρώτο γράφει «…ξέρεις ότι θα τα κάνω ολα αυτα…γιατι ξέρω οτι αυτο θα ήθελες..αλλα πανω απ’όλα γιατι ετσι με μεγάλωσες! ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ❤ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ❤ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ❤ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ❤ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΩ. Κ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
    ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟ ΦΩΤΙΣΕΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΑΣ….».

    Δείτε παρακάτω το κείμενο που επέλεξε να δημοσιεύσει:

    «Κοίταξε εσένα. Είσαι νέα. Είσαι φοβισμένη. Γιατί είσαι τόσο φοβισμένη; Σταμάτα να είσαι παράλυτη. Σταμάτα να καταπίνεις τις λέξεις σου. Σταμάτα να νοιάζεσαι για το τι θα σκεφτούν οι άνθρωποι. Φόρα ό,τι θες. Πες ό,τι θες. Άκου τη μουσική που θες να ακούσεις. Βάλε τη μουσική όσο δυνατά θες και χόρεψε. Πήγαινε μια βόλτα τα μεσάνυχτα χωρίς να σκέφτεσαι ότι δουλεύεις την επόμενη μέρα. Σταμάτα να περιμένεις την Παρασκευή. Ζήσε τώρα. Κάν’το τώρα. Αυτή η ζωή είναι δική σου: Κάν’την δική σου».

    Λίγο αργότερα επανήλθε για να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα της τις δύσκολες αυτές ώρες: Η Μαρία Ελένη γράφει: «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ..ΗΤΑΝΕ Η ΖΩΙΤΣΑ ΜΑΣ..Η ΖΩΙΤΣΑ ΣΑΣ….ΤΟ ΗΞΕΡΕ…ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΑ ΤΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ…Κ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ…Κ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΟΛΩΝ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ…ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ….?»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Έλενα Ακρίτα ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια για το ταλέντο της Ζωής Λάσκαρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ζωή Λάσκαρη: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρη της, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη μητέρα της (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ