• LIFE&STYLE

    Ηθοποιός κατηγορεί τον Ed Westwick για βιασμό

    • NewsRoom
    Εντ Γουέστγουικ

    Ed Westwick


    Σοβαρές κατηγορίες για βιασμό αντιμετωπίζει ο ηθοποιός Ed Westwick, γνωστός για τον ρόλο του Chuck Bass στην αμερικανική σειρά «Gossip Girl». Με μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός Kristina Cohen ισχυρίζεται ότι πριν από τρία χρόνια ο Βρετανός ηθοποιός την βίασε την ώρα που εκείνη κοιμόταν.

    Όπως αναφέρει η ίδια, ο σύντροφός της -ένας παραγωγός, το όνομα του οποίου δεν αναφέρει- την οδήγησε στο σπίτι του Westwick, όπου της πρότεινε να βρεθούν οι τρεις τους σε σεξουαλική επαφή. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο σύντροφός της την πίεσε να παραμείνει στο σπίτι.

    Στη συνέχεια, η Cohen κοιμήθηκε και ξύπνησε με τον ηθοποιό να βρίσκεται από πάνω της. Τρομοκρατημένη, προσπάθησε να αντισταθεί χτυπώντας τον, όμως δεν μπόρεσε να αντιδράσει και την βίασε.

    «Ήταν ένας εφιάλτης και οι επόμενες ημέρες δεν ήταν και καλύτερες. Ο παραγωγός έριξε το φταίξιμο σε μένα, λέγοντάς μου ότι συμμετείχα ενεργά. Λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να πω τίποτα, επειδή ο Ed θα βάλει τους ανθρώπους του να με κυνηγήσουν, να με καταστρέψουν και να ξεχάσω την καριέρα μου ως ηθοποιός», έγραψε η 29χρονη Kristina Cohen.

    Δείτε την ανάρτηση:

    View this post on Instagram

    Tending to my own garden ???

    A post shared by Kristina Cohen (@kristinamariecohen) on

    Μέσω Facebook επέλεξε ο Ed Westwick να απαντήσει στις κατηγορίες. «Δε γνωρίζω αυτή τη γυναίκα. Δεν έχω επιτεθεί κατ’ αυτό τον τρόπο σε καμία γυναίκα. Βεβαίως και δεν έχω διαπράξει ποτέ βιασμό», έγραψε ο ηθοποιός.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πού γιορτάζει τα γενέθλιά της η Δούκισσα Νομικού (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο παιδόφιλος προπονητής που ασέλγησε στην 14χρονη (εικόνες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Δύσκολο το αποψινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Ωκεανών



    ΣΧΟΛΙΑ