• LIFE&STYLE

    Το Business Insider αποθεώνει την Μαρία Ολυμπία!

    • NewsRoom


    Με ένα εκτενές άρθρο το Business Insider αποθεώνει την εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία για τη λαμπερή ζωή της και το σικάτο στιλ της.

    Η κόρη του Παύλου Γκλίκσμπουργκ και της Μαρί Σαντάλ αποκαλείται ως η πριγκίπισσα της Ελλάδας και το κορίτσι της μόδας με τις άψογες στυλιστικές της επιλογές για κάθε περίσταση.

    Βέβαια, η Μαρία Ολυμπία καταφέρνει να ανήκει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες των εκδηλώσεων, ενώ στο άρθρο αναφέρονται και οι σπουδές της πάνω στη μόδα, στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη.

    «Η πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία της Ελλάδας στο λαμπρό πάρτι για τα 21α γενέθλιά της κάλεσε celebrities, σχεδιαστές και άλλους γαλαζοαίματους για να γιορτάσει. Η λαμπρότητα του πάρτι ήταν συνηθισμένη για την πριγκίπισσα, η οποία ζει στη Νέα Υόρκη και συχνάζει σε πασαρέλες ντυμένη με την τελευταία λέξη της μόδας», αναφέρει για το πάρτι που έδωσε πριν από λίγες μέρες η νεαρή στη Μύκονο, με αφορμή τα γενέθλιά της.

    Σύμφωνα με την αρθρογράφο Talia Lakritz, η Μαρία Ολυμπία μοιράζει τον χρόνο της στον κόσμο της μόδας και στα πολυτελή ταξίδια, με το άρθρο να δίνει μια μικρή γεύση από την κοσμοπολίτικη ζωή της 21χρονης με φωτογραφίες που επέλεξε από το Instagram.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άντζυ Σαμίου: Γιατί η Παναγία δεν βάζει το χεράκι της να σβήσουν οι φωτιές;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το καρφί του Αναγνωστόπουλου για το Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σάκης Ρουβάς για τις πυρκαγιές: «Ήρωες οι πυροσβέστες!»



    ΣΧΟΛΙΑ