• LIFE&STYLE

    Η Μπριζίτ έφερε τη γαλλική φινέτσα στην Αθήνα – Η λευκοντυμένη Περιστέρα & η LV των 5 χιλ. ευρώ (video)

    • Νίκη Καξερή


    Την παράσταση «κλέβει» με τις ενδυματολογικές της επιλογές, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν κατά την άφιξή της στην Αθήνα για την προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα.

    Macron

    Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της ντυμένη με ένα απλό, ωστόσο, διαχρονικό και σικάτο σύνολο που αρμόζει στη συγκεκριμένη περίσταση.

    https://www.facebook.com/d.tzanakopoulos/videos/366396463795999/

    Μπριζίτ Μακρόν

    Το κλασικό σύνολο, που επέλεξε να φορέσει η κ. Μακρόν, είναι του γαλλικού οίκου Louis Vuitton και αποτελείται από μια απλή λευκή μπλούζα με μια λεπτομέρεια μπροστά στο μπούστο της, που εντυπωσιάζει και προσδίδει επισημότητα.

    Η εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε να δημιουργήσει μια αντίθεση στο outfit της, καθώς συνδύασε το λευκό τοπ με ένα μαύρο στενό παντελόνι, που επιδεικνύει την άψογη σιλουέτα της. Μάλιστα, φρόντισε οι γόβες της να μην είναι το ίδιο χρώμα με την τσάντα των 5.600 ευρώ(!) που κρατάει, κάτι που φανερώνει πως ακολουθεί την μόδα του σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκει να διατηρήσει τη φωτεινότητα στο πάνω μέρος του κορμού της, ώστε να φωτίζεται το πρόσωπό της και να ταιριάζει με τα ξανθά μαλλιά της, ενώ στο κάτω μέρος το μαύρο παντελόνι και οι μαύρες γόβες με τη χρυσή λεπτομέρεια στο στιλέτο, αδυνατίζουν, αλλά και παράλληλα εξισορροπούν το σύνολο. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

    Μπριζίτ Μακρόν

    Η Μπριζίτ Μακρόν διατήρησε το συγκεκριμένο outfit κατά την επίσκεψή της στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου εμφανίστηκε ευδιάθετη και χαμογελαστή δίπλα στον, επίσης, στυλάτο σύζυγό της. Στη συνέχεια, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επισκέφτηκε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και από εκεί, αφού περιηγήθηκε στο χώρο, κατευθύνθηκε προς την Ακρόπολη συνοδευόμενη από τη σύντροφο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα. Βέβαια, η Μπριζίτ πραγματοποίησε μια αλλαγή στα παπούτσια της, εφόσον δε θα μπορούσε να ανέβει στην Ακρόπολη με τις 12ποντες γόβες της. Μη θέλοντας να αποχωριστεί τα ψηλοτάκουνα, επέλεξε να φορέσει μαύρες πλατφόρμες με ξύλινη σόλα, που θα την βοηθήσουν στο περπάτημα.

    Μπριζίτ Μακρόν

    Από την άλλη, η Περιστέρα επέλεξε ένα απλό άσπρο φόρεμα με ένα διακριτικό σκίσιμο λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ενώ ένα μικρό σκίσιμο υπάρχει και στο μπούστο της. Τα 90’s πέδιλα που επέλεξε να φορέσει είναι και πάλι της μόδας, στο χρώμα του δέρματος, ανοιχτά μπροστά με ένα λουράκι που αγκαλιάζει τους αστραγάλους της και διατηρεί την απλότητα του συνόλου. Το τακούνι του παπουτσιού είναι χοντρό, κάτι που το κάνει άνετο και προσιτό στο περπάτημα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε να ταιριάξει το nude χρώμα των παπουτσιών με ένα, επίσης, nude clutch που κρατάει στα χέρια της.

    Μπριζίτ Μακρόν

    Οι δύο κυρίες σίγουρα εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ενώ δεν σταμάτησαν να χαμογελούν στα φλας των δημοσιογράφων.

    Κατά την επίσκεψή της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η κυρία Μακρόν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Λυρική Σκηνή και ζήτησε να μάθει το πρόγραμμα των παραστάσεων. Όταν μάλιστα την ενημέρωσαν πως η πρώτη παράσταση που θα φιλοξενηθεί στον χώρο θα είναι η «Ηλέκτρα» και η διερμηνέας της προσπάθησε να εξηγήσει περί τίνος πρόκειται, η ίδια την διέκοψε, λέγοντάς της ότι «γνωρίζει πολύ καλά».

    Ακολούθως οι δύο κυρίες με την συνοδεία τους ανέβηκαν στον Φάρο, στην οροφή του συγκροτήματος και απόλαυσαν την θέα που κόβει την ανάσα, τόσο προς την θάλασσα όσο και προς την Αθήνα και την Ακρόπολη και όσοι παρευρίσκονταν δήλωσαν πως η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φαινόταν εντυπωσιασμένη.

    Μπριζίτ Μακρόν

    Κατόπιν η κυρία Μακρόν ξεναγήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ με πρωτοβουλία της κυρίας Μπαζιάνα είχε μια σύντομη συνάντηση με νέους επιστήμονες και ερευνητές, που της παρουσίασαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Η κυρία Μακρόν ενδιαφέρθηκε να μάθει για το brain drain, την φυγή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό, για το οποίο μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μάλιστα, απευθυνόμενοι στους επιστήμονες και ερευνητές, τους είπε αν χρειάζονται κάποια βοήθεια να τους την προσφέρει και τους έδωσε κάρτες του πολιτικού γραφείου του κυρίου Μακρόν.

    Μπριτζίτ Μακρόν

    Τέλος, η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας ξεναγήθηκε στις αρχαιολογικές ανασκαφές που διεξάγονται στον περιβάλλοντα χώρο του Ιδρύματος Νιάρχος, ενώ αργότερα απόλαυσε την επίσκεψή της στην επιβλητική Ακρόπολη.

    Μπριζίτ Μακρόν

    Μπριζίτ Μακρόν

    Μπριζίτ Μακρόν

    Μπριζίτ Μακρόν

    Μπριζίτ Μακρόν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ‘Εξω φρενών η Βασίλισσα Ελισάβετ με τις αποκαλύψεις της Μέγκαν Μαρκλ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kομψή και σικάτη εμφανίστηκε η Μπριζίτ Μακρόν στην Αθήνα: Με ασπρόμαυρο σύνολο – Κρατώντας τσάντα Lοuis Vuitton (φωτογραφίες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανικός για τον Μακρόν στο Twitter: Τα «τιτιβίσματα» που άφησαν εποχή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ