• LIFE&STYLE

    Ακολούθησα για 5 μέρες τη διατροφή του δισεκατομμυριούχου Warren Buffett και ήταν απαίσια!

    Warren Buffett

    Warren Buffett. Επικεφαλής Berkshire-Hathaway


    Ο Warren Buffett είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές στην ιστορία και, φυσικά, έχει μια σημαντική θέση στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Έχει, επίσης, μια πραγματικά περίεργη διατροφή! Η διατροφή του Buffett στηρίζεται στα ζαχαρούχα αναψυκτικά, το junk-food και σε πολύ περιορισμένα λαχανικά.

    Ο ιδρυτής και CEO της Berkshire Hathaway πίνει περίπου πέντε κουτάκια Coca-Cola την ημέρα, συνεχώς τρώει γλυκά από τα See’s Candies Candies και χρησιμοποιεί τόση ποσότητα αλατιού στο φαγητό του, που ο John Stumpf, πρώην CEO της Wells Fargo, δήλωσε ότι ήταν σαν μια “χιονοθύελλα”.

    O Bob Bryan από το Business Insider αποφάσισjunk foodjε να δοκιμάσει τη διατροφή και τις περίεργες γεύσεις του Buffett για 5 μέρες, ώστε να δει πώς είναι. Υπήρχαν μερικοί βασικοί κανόνες: να τρώει τρία γεύματα την ημέρα, να μην πίνει αλκοόλ και να αποφεύγει τα λαχανικά.  Συνολικά, προσπάθησε να διατηρήσει τη γενική στάση με την οποία ο ίδιος ο Buffett ορίζει τη διατροφή του.

    Βασικό κομμάτι της διατροφής του: Coca Cola κεράσι!

    cherry coca cola

    -Την πρώτη μέρα, ο Bob έφαγε για πρωινό λουκάνικο του McDonald’s, αυγό, McMuffin με τυρί και Cherry Coke. Τη δεύτερη μέρα, το πρωινό του ήταν μπέικον του McDonald’s, αυγό, μπισκότο τυριού και φυσικά Cherry Coke. Πολλά από τα μεσημεριανά του γεύματα περιελάμβαναν μπέργκερ, τηγανιτές πατάτες, μιλκσεϊκ σοκολάτας και Cherry Coke.

    Ήδη το απόγευμα της δεύτερης μέρας ο Bob δεν αισθανόταν πολύ καλά. Λέει χαρακτηριστικά: “Ήμουν θορυβώδης, γκρινιάρης, εξαντλημένος, αδιάφορος και απόλυτα αποστασιοποιημένος. Η ζάχαρη από την υπερβολική κατανάλωση της Coca Cola προκάλεσε αυξομειώσεις στην ενέργειά μου. Η αύξηση της κατανάλωσης κρέατος με έκανε να ιδρώνω περισσότερο από το συνηθισμένο και αισθανόμουν ένα ναυάγιο μετά από περίπου 48 ώρες”.

    Ο Bob συνέχισε τη διατροφή καταναλώνοντας hot dogs, μπέργκερ, λουκάνικα και μπέικον από τα McDonald’s, διάφορα γλυκά και μπισκότα τυριού, ενώ κάποια πρωινά κατανάλωνε παγωτό – κάτι το οποίο ο Buffett κάνει πολύ συχνά. Έφαγε, επίσης, το σάντουιτς και τις τηγανιτές πατάτες που παίρνει, συνήθως, ο Buffett από το Gorat’s, ένα γεύμα που διαθέτει περίπου 900 θερμίδες. Δείπνησε και στο αγαπημένο του εστιατόριο, καταναλώνοντας  τα ίδια πιάτα με τον δισεκατομμυριούχο.

    Ο Βob μετά από 5 μέρες κατέληξε στα εξής:

    “Μην τρώτε όπως τον Warren Buffett, εκτός αν είστε ο Warren Buffett. Ο ίδιος ο άνθρωπος λέει να είστε ο εαυτός σας αντί να τον αντιγράψετε. Αυτό ισχύει όχι μόνο για τις επενδύσεις, αλλά και για τη διατροφή του. Η εμπειρία μου ήταν απαίσια. Ήταν, όμως, ένα καλό μάθημα για την αναγνώριση των ορίων. Τώρα, απλώς έχω λίγα επιπλέον κιλά και μια καλή ιστορία να διηγούμαι! “

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Warren Buffett: 24 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον δισεκατομμυριούχο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωρίστε τον μυστικό τραπεζίτη πίσω από την τελευταία συμφωνία του Warren Buffett

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Warren Buffett: Ο λιτός βίος του δισεκατομμυριούχου



    ΣΧΟΛΙΑ