• MEN

    Οι τροφές που βελτιώνουν την αντοχή των αντρών στο σεξ

    σεξ


    Η σεξουαλική αντοχή αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα για ένα καλό σεξ. Η ερωτική πράξη χρειάζεται να έχει και μια ικανοποιητική διάρκεια, εκτός των άλλων παραγόντων, ώστε να θεωρηθεί απολαυστική και για τους δύο. Πολλοί άντρες, όμως, αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας ή πρόωρης εκσπερμάτωσης, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διάφορα προβλήματα στις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

    Η τακτική σωματική άσκηση μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση της αντοχής των αντρών και να βελτιώσει την απόδοσή τους. Πέρα από τη γυμναστική, σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει η διατροφή, η οποία αν συμπεριλαμβάνει τις κατάλληλες τροφές, μπορεί να προσφέρει στους άντρες την έξτρα αντοχή που αναζητούν. Δείτε παρακάτω 7 τροφές που μπορούν να συμβάλουν σε αυτό:

    1. Σοκολάτα
    Η φαινυλαιθυλαμίνη και η αλκαλοειδή που περιέχονται στη σοκολάτα αποδεικνύονται ευεργετικές για την σεξουαλική αντοχή, καθώς η πρώτη προκαλεί καλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η δεύτερη αυξάνει την ενέργεια.

    2. Βατόμουρα
    Λειτουργούν με τρόπο παρόμοιο με το Viagra. Περιέχουν χημικές ενώσεις που συμβάλλουν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και στην αποβολή της περιττής χοληστερόλης από τον οργανισμό. Έτσι υπάρχει καλύτερη ροή του αίματος προς το πέος κατά τη σεξουαλική επαφή.

    3. Μπανάνες
    Περιέχουν βρομελίνη, που βελτιώνει την ανδρική δύναμη, την σεξουαλική αντοχή και αυξάνει την λίμπιντο, ενώ οι βιταμίνες που έχουν αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας του σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

    4. Ωμά στρείδια
    Περιέχουν ψευδάργυρο, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την τεστοστερόνη και για την ποσότητα και ποιότητα του σπέρματος που παράγει ο οργανισμός. Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία και την σεξουαλική αντοχή στους άνδρες. 

    5. Φιστίκια
    Πρόκειται για μια φυσική πηγή του αμινοξέος L-αργινίνη, που χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος ευνοώντας, έτσι, την αυξημένη ροή του αίματος στην περιοχή και την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής.

    6. Σκόρδο
    Περιέχει αλλικίνη (allicin), μια χημική ένωση που θεωρείται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα.

    7. Σύκα
    Είναι πλούσια σε αμινοξέα, δηλαδή στις δομικές μονάδες όλων των ορμονών, που μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη στύση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτές οι τροφές θα βελτιώσουν τις αποδόσεις σας στο σεξ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Άντρες: Πώς με τα δάχτυλά σας θα γίνετε καλύτεροι εραστές



    ΣΧΟΛΙΑ