• MEN

    Τρεις συνήθειες που σας κάνουν κακούς εραστές

    σεξ


    Δεν υπάρχει μια “μαγική” συνταγή για το τέλειο σεξ, καθώς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο διάφοροι παράγοντες, από την χημεία μεταξύ των παρτενέρ μέχρι το τι σχέση έχουν μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να προσέχει κανείς κατά την σεξουαλική πράξη, είτε άντρας είτε γυναίκα. Κάποιες συνήθειες που τις αποκτάμε άθελά μας κάποιες φορές και μας καθιστούν κακούς εραστές, γι’ αυτό και είναι καλό να τις αποβάλουμε. Δείτε παρακάτω τρεις από αυτές:

    1. Δούναι και Λαβείν
    Ξεχνάτε πως το σεξ είναι μια διαδικασία “ανταλλαγής” και αμφίδρομης ικανοποίησης. Πολλές φορές μας ενδιαφέρει αποκλειστικά η δική μας ικανοποίηση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στο τι δίνετε και τι παίρνετε. Αυτό συμβαίνει, μάλιστα, πολύ συχνά στον στοματικό έρωτα, όπου παρατηρείται μια ανισότητα σε αυτά που κάνουμε και σε όσα μας κάνουν. Επίσης, δεν πρέπει να κάνουμε τα “στραβά μάτια” στο θέμα του οργασμού, καθώς και ο/η παρτενέρ μας το έχει ανάγκη πέρα από εμάς.

    2. Καθοδήγηση
    Είτε δεν αφήνετε εσείς τον/ην σύντροφό σας να σας καθοδηγήσει στο τι του/ης αρέσει και στον τρόπο που ικανοποιείται, είτε εσείς οι ίδιοι δεν έχετε το θάρρος να τον/ην κατευθύνετε. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία για να είστε καλοί εραστές. Και λέγοντας επικοινωνία, εννοούμε να δείχνετε ή να αφήνετε να σας δείξουν με λόγια, κινήσεις, ήχους και οτιδήποτε, τις προτιμήσεις τους στο σεξ και το πώς ικανοποιούνται περισσότερο. Αυτό θα κάνει πιο ευχάριστο το σεξ και για τους δυο σας.

    3. Αλλαγές
    Πολλά ζευγάρια τείνουν να έχουν ένα συγκεκριμένο “σενάριο” ή μια de facto “διαδρομή” στον τρόπο με τον οποίο κάνουν σεξ. Δηλαδή, έχουν μια ορισμένη γραμμή που ακολουθούν πιστά κάθε φορά που γίνεται η σεξουαλική πράξη. Συγκεκριμένη σειρά, συγκεκριμένες στάσεις και συγκεκριμένος τόπος και χρόνος. Αν δεν κάνετε κάποιες αλλαγές, αν δεν πειραματιστείτε (έστω με απλά πράγματα) και αν δεν εμπλουτίσετε τη διαδικασία με νέα στοιχεία, σύντομα θα γίνετε βαρετοί και εντελώς προβλέψιμοι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τη στύση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι τροφές που βελτιώνουν την αντοχή των αντρών στο σεξ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Άντρες: Πώς με τα δάχτυλά σας θα γίνετε καλύτεροι εραστές

     



    ΣΧΟΛΙΑ