• Media

    Τελικά η Σπυροπούλου είναι και Survivor και 2

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Βράδυ Κυριακής, στον απόηχο του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικό για το οποίο η τηλεόραση σώπασε εκκωφαντικά! Κομμένες εκπομπές, αλλαγές διευθύνσεων, ανατροπές ζωνών για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο Survivor, που έρχεται να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον περσινό, θριαμβικό του εαυτό πρώτα απ’ όλα, και καταφέρνει να σκοράρει σε υψηλές τηλεθεάσεις, χωρίς να φοβηθεί ούτε το Ολυμπιακός – Ξάνθη. Εκεί, μακριά, στην άκρη αγνώστων μας θαλασσών, λάβαρα σε μπλε και κόκκινο έχουν υψωθεί, αυτοκρατορικά, χωμένα στην άμμο, κάτω από κοκοφοίνικες για να υποδεχτούν τη νέα φουρνιά διάσημων και μαχητών, ήδη, μαυρισμένων, ημίγυμνων και υποψιασμένων για ρόλους που θα φέρουν δόξα, φήμη και λεφτά!

    Οι κυρίες φορούν αψογά τα εξτένσιόν τους σε μαλλιά και βλεφαρίδες, έχουν περάσει τα φρύδια ανανέωση στο τατουάζ και οι κύριοι έχουν ασβεστώσει τις οδοντοστοιχίες με λευκό σχεδόν πλαστικό χρώμα. Οι άνδρες έχουν τόσους μυς που τα στήθη τους μοιάζουν να χρειάζονται περισσότερο τις κοριτσίστικες μπανέλες των τοπ των μπικίνι!

    Το σόου αρχίζει και κηρύσσονται επισήμως οι φετινοί, νεανικοί, καλογυμνασμένοι, με προσεκτικό καστ, αγώνες πείνας! Μόνο που έναρξη έγινε χωρίς να είναι όλα έτοιμα… Γιατί η πρωταγωνίστρια του θεάματος, αυτή που θα εμπλουτίσει με σταριλίκι και δόξα τις ερημικές παραλίες με τα σαλάχια και τα θρυμματισμένα κοχύλια, εκείνη, το κόσμημα της Καραϊβικής, η βασίλισσα της τροπικής ζούγκλας, η εμβληματική αρχόντισσα του Ατλαντικού ωκεανού, δεν είναι ακόμα εκεί. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει θεαματική είσοδο, σε λίγο και αφού έχουν αρχίσει να τρώνε τις πρώτες σάπιες καρύδες οι απλοί, καθημερινοί, λιγότερο φιγουράτοι συμπαίκτες της! Εκείνοι που μάλλον δεν γνωρίζουν τις φήμες ότι η εκρηκτική φιλόλογος, η σταρ χωρίς επιτυχία, η ανέστια από κανάλι – προστάτη, παρουσιάστρια, λαμβάνει, ενώ οι ίδιοι όχι, 10.000 ευρώ την εβδομάδα για να τρέξει, να κοιμηθεί με αρουραίους στα σανίδια, να πεινάσει μαζί τους…

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα η σταρ

    Καλότυχη; Με στρατηγική; Αποφασισμένη; Παρεξηγημένη; Ό,τι και αν διαλέξουμε ως επιθετικό προσδιορισμό, δεν αλλάζει την πραγματικότητα! Άνευ δοκιμασμένων προσόντων ανέλαβε εκπομπή σε μεγάλο κανάλι, που δεν κόπηκε, αλλά συνέχιζε παρά τα χαμηλά της νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την αρνητική, συχνά, δημοσιογραφική θέση, για συμπεριφορές και νοοτροπίες και για το τηλεοπτικό προϊόν. Ένα προϊόν κοινότυπο, παλιακό, που θύμιζε τις πρώτες μέρες της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης, με λίγο μαγειρική, ζώδια, καλεσμένους για ανταλλαγές φιλοφρονήσεων συνήθως. Παλαιάς κοπής, όμως, ήταν και η παρουσιάστρια Σπυροπούλου, αν και πολύ νέα, που θεωρούσε πως αρκεί ένα φωτεινό πρόσωπο, ξανθές μπούκλες, γαλανά ματιά, καυτά μίνι και ιλιγγιώδες ντεκολτέ για να κάνει καριέρα.

    Με μαθήματα δημοσιογραφίας, ιδιαίτερα, θεωρήθηκε πως αποκτούσε τα προσόντα να είναι πρωταγωνίστρια των εξωφύλλων και να χρηστεί σταρ, σε εποχές βαθιά αντιστάρ και αποκαθηλωτικές σε ινδάλματα.

    Τα εξώφυλλα τα απασχόλησε, τελικά, για συμπεριφορές και φήμες και παρασκήνια για πόσο δύσκολη ήταν ως συνεργάτης, για την οδήγησή της και ατυχήματα που είχε με το ταχύτατο αυτοκίνητό της, για τις ανυποχώρητες μηνύσεις της σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, που έκαναν την ίδια δουλειά με την ίδια, τα πολυτελή της ταξίδια, τα ακριβά αξεσουάρ στα κοσμικά της και τις εμφανίσεις για ηλιοθεραπεία με μπικίνι.

    Η φοιτήτρια της Φιλοσοφικής που έκανε λίγο το μοντέλο, πετάχτηκε σε ένα στερέωμα, υπολογίζοντας πως θα κρατιέται ψηλά απ’ τους φυσικούς νομούς της βαρύτητας, αλλά, να που της χρειαζόταν τελικά και το σκάφανδρο του αστροναύτη, σε ένα χώρο που ηδονίζεται να προκαλεί και να παρακολουθεί όλο συντρίμμια προσγειώσεις.

    Σπυροπούλου

    Η Κωνσταντίνα ως φοιτητριούλα της διπλανής πόρτας

    Η εκπομπή της κάποτε σταματά, η ίδια επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο και κάνει κάποιες σεμνές δηλώσεις, που αφορούν στο ότι θέλει να ζει σε μικρό σπίτι στο κέντρο ή σε θέματα υγείας απ αυτά που αντιμετωπίζουν όλοι. Ένα άλλο δημόσιο προφίλ σχεδιάζεται για να αντικαταστήσει το προηγούμενο της απόλυτης σταρ, πιο κοντινό σε έναν κόσμο μυημένο πια σε κόλπα και τερτίπια, ικανό να φτάνει στη πληροφορία απ’ το διαδίκτυο και τη βοή των social media και να μην ακούει τους μεσάζοντές της, κάποτε άδικα.

    Το προφίλ του κοριτσιού της διπλανής πόρτας που επιχειρείται δεν μοιάζει της Κωνσταντίνας. Φοράει φτηνά αθλητικά και τρέχει να βρει δουλειά, περιμένει σε ουρές σε ταμεία ανεργίας, δεν πάει διακοπές, δεν κρατά τσάντες αξίας όσο το σπίτι που μένει με τους γονείς, δεν της μοιάζει σε ομορφιά, δεν έχει δει παρά στο Internet τις Μαλδίβες, έχει πάρει πτυχίο στην ώρα του και έχει κάνει μεταπτυχιακά αλλά άνεργο παραμένει ή άμα δουλεύει μοιάζει χαρτζηλικακι η αμοιβή της και της λένε και χάρη της κάνουν!

    Η Κωνσταντίνα, όμως, καλότυχη και αποφασισμένη, ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο, να ενταχθεί σε ένα σόου, αυτό που όλοι οι συνομήλικοι της βλέπουν, σε ένα μαλαγμένο τηλεοπτικό προϊόν απ’ αυτό που η ίδια υπηρέτησε και που, καλώς ή κακώς, ταιριάζει σε μια εποχή, που ψάχνει ινδάλματα να αγωνίζονται και να της μοιάζει, αφτιασίδωτα. Και εκεί, όμως, αυτή που αποθέωσε τις μπούκλες, το γκλίτερ και τα ροζ λιπ γκλος, θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, λένε, για να κάνει τη θυσία να σταθεί σε μια παραλία χωρίς προσωπικό κομμωτή και μακιγιέρ και να κάνει δίαιτα εξπρές με καρύδα και χωρίς λιπαρά! Βέβαια για αυτά τα χρήματα, σε αυτή την ειδυλλιακή μακρινή ακτή, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, όχι καρύδα θα έτρωγε, αλλά πλαγκτόν ακόμα και αν φωσφόριζε…

    spiropoulou 2

    Κωνσταντίνα η αγωνίστρια

    Μετά το τέλος της δικής της εκπομπής, το φιλόδοξο στις αρχές «Σπίτι μου σπιτάκι μου», στον Alpha, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε τις επαφές της για άλλες τηλεοπτικές στέγες. Θεωρήθηκε πως θα είναι στο Nomads και θεωρήθηκε βέβαιο πως θα είναι στον ΑΝΤ1, μιας και είναι γνωστή η μερακλίδικη αδυναμία του καναλιού, από παλιά στις εκρηκτικές ξανθιές. Η Κωνσταντίνα δε βρέθηκε όμως εκεί. Θα ήταν ίσως στο νεκραναστημένο «Dancing with the stars» όπως αφέθηκε να μαθευτεί. Εκεί όμως, βρέθηκε με τα πολλά παρουσιάστρια, τελευταία στιγμή, η Ευαγγέλια Αραβανή, με μεταγραφή απ’ τον ενημερωτικό -κάποτε- ΣΚΑΪ. Την Αραβανή, όμως, την είχαν πάψει για να λάβει τη θέση της η Σπυροπούλου, παλιά, στον Alpha και έτσι δύο ξανθές σταρ στο ίδιο σόου, μάλλον, δεν χωρούσαν.

    Και για να κλείσουμε όλη αυτή την ευγενή άμιλλα του οξυζενέ, η Ναταλία Γερμανού, από το Ε, δήλωσε, σπάζοντας τη σιωπή της, πως ο λόγος που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν χόρεψε τελικά στο Dancing With The Stars είναι το απαγορευτικό που έθεσε στην παραγωγή μία από τις συμμετέχουσες -δεν είπαν για την Αραβανή!- που θα δούμε στη σκηνή του DWTS, γεγονός που η ίδια, η κατατρεγμένη Κωνσταντίνα, επιβεβαίωσε καθώς της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε: «Σωστή»! Η καλότυχη κατατρεγμένη όμως, είχε ήδη δεχτεί τηλεφώνημα από τον παντοδύναμο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι, που και αυτός είναι μερακλής με τις ξανθές και να τις πιστεύει για τα σόου και έτσι της έκανε δελεαστική οικονομική πρόταση και συμφωνήσαν με την Κωνσταντίνα ικανοποιημένη, διότι, να, την θέλουν κι από άλλα κράτη!

    Γράφτηκε πως θα παίρνει 10.000 ευρώ την εβδομάδα που θα παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά όπως θεωρείται πως το ποσό είναι μικρότερο, όμως και πάλι αφορά σε αμοιβή κατά πολύ μεγαλύτερη από τους συμπαίκτες της.

    Λέγεται ακόμα πως έχει ήδη συμφωνηθεί για την επόμενη σεζόν να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του «Μy style rocks» που έκανε φέτος η καλή της συνάδελφος, που είπαμε πόσο αγαπημένες είναι, Ευαγγελία Αραβανή. Απ’ ό,τι καταλάβαμε, η καριέρα της φιλολόγου που θα μάθει στα παιδιά την αρχαία ελληνική γραμματεία και τις θεωρίες των σοφών για τον κόσμο, αφήνεται μακριά και πίσω ή έστω αναβάλλεται επ’ αόριστον και πάει και αυτή η εξεταστική!

    Φέτος έχει γύμνια και απλυσιά και ψήφους για αποχώριση και την επόμενη χρονιά σκούφιες, μπερέδες, δαντέλες και παγιδευτές! Κατάλαβες, κανονικό μου κορίτσι της διπλανής πόρτας; Αν όχι, δες για να μαθαίνεις…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Χαμός στο Twitter για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η «μπηχτή» της Ελ. Μελέτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογενής φιλόλογος δεν κάνει πια μηνύσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι προετοιμασίες πριν μπει στο Survivor – Τι ρώτησε αν μπορεί να κάνει στο παιχνίδι



    ΣΧΟΛΙΑ